Back2office | Reboarding met WYT

Weer terug naar kantoor: ‘Back2Office | Reboarding’. Na de zomer gaan de meeste medewerkers van bedrijven weer geleidelijk terug naar kantoor. Als organisatie is het goed om hier vooraf goed over na te denken. Hoe keren we weer terug naar de werkvloer? Hoe verloopt dit voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk? Naast alle richtlijnen en protocollen gaat het ook over wennen aan de nieuwe situatie. Over het weerzien met bekende collega’s, het hervinden van een goede energiebalans en het optimaal gebruik maken van de werkvloer als ontmoetingsplek. Daarbij is het ook de hoogste tijd om weer echt aandacht te besteden aan elkaar en te horen hoe het nu echt met iemand gaat.

Back2Office’ is een uniek re-boarding en re-connect concept van Vitalogisch in samenwerking met WYT incentives + events.
Bekijk hier de webpagina Vitalogisch – Back2office | Reboarding

Back2office volgens de E-methodes

Het Back2office programma hebben we opgezet vanuit vier verschillende invalshoeken: Empowerment, Education en Entertainment en een sterke mix hiervan: de E-shake. Elke invalshoek biedt dynamische interventies met vooral een focus op de dialoog. De workshops kunnen zowel on- als offline, mentaal en fysiek, binnen als buiten worden uitgevoerd. Lees hier verder.

Thema’s, workshops en masterclasses
Aan bod komen thematieken op het gebied van voeding, slaap, stress, bewegen, ambitie en persoonlijkheid. Hoe ga je nu bijvoorbeeld om met de mentale en fysieke werkdruk, in de combi van werk en prive en het werken vanuit huis. Of het als teamleider hybride werken, en toch iedereen aan boord zien te houden, ondanks de vaak fysieke afstand.

Programma op maat
Door middel van een persoonlijke persoonlijkheid & leefstijl scan, een bedrijfsrapportage, op maat communicatieplan en programma brengen we energie in mens, team en uw organisatie.

Een Vitaliteits event als krachtige start 
Stelt u zich eens voor; een inhoudelijke, energievolle en plezierige middag met uw team. Met een aanbod van workshops en activiteiten. En als afsluiting een gezonde hap of BBQ vanuit een foodtruck. Dit alles georganiseerd op kantoor, uw eigen bedrijventerrein of elders.

Voorbeeld programma

  • Welkom met ludiek en energievol ontvangst en kick-off moment
  • Keuze programma uit 3 of meer workshops op het gebied van voeding, slaap, stress, bewegen, ambitie en persoonlijkheid
  • Gezamenlijke afsluiting met de Company VitaliteitsQuiz
  • Gezonde borrel en hap
  • Einde van een energievolle dag

NB: Al onze programma’s zijn op basis van de geldende RIVM richtlijnen.

Meer weten

Meer weten over u eigen op maat back2office programma of vitaliteit event? Bezoek dan zeker de pagina Back2office | Reboarding voor de eerste informatie of neem direct contact met ons op.

Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

NB: Naast professioneel globetrotter is Jeroen van de Kerkhof gediplomeerd Vitaleitsadviseur, Yoga trainer, Master NLP en vanaf 2015 actief betrokken bij het bedrijf Vitalogisch wat als missie heeft: ‘Werkend Nederland Vitaal & Verbonden’.