Coronavirus (Covid-19)

Coronavirus (COVID-19)

Update coronavirus WYT Incentive Travel + events & GoLapland

De globale impact van het coronavirus houdt ons en de wereld al voor een lange tijd in zijn ban. Zoals zoveel branches, krijgt ook de onze enorme klappen. Voor veel bestemmingen geldt momenteel een inreisverbod, er zijn diverse beperkingen ter plekke en luchtvaartmaatschappijen houden grotendeels hun vliegtuigen aan de grond. Deze situatie lijkt op de korte termijn helaas nog niet te veranderen. Wij blijven echter positief en informeren onze klanten zo goed en snel mogelijk door continu informatie van betrouwbare bronnen te verzamelen.

WYT Incentive Travel + Events & GoLapland houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en adviseert vooral ook om voor het laatste nieuws rondom COVID-19 de websites van het ANVR en BuZa te raadplegen. De komende maanden zijn wij volledig afhankelijk van de ontwikkelingen in het beleid van overheden en luchtvaartmaatschappijen. Indien nodig nemen wij aanvullende hygiënemaatregelen voor onze toekomstige reizen en zakelijke evenementen.

Mocht u verdere vragen hebben rondom het coronavirus en de effecten op incentivereizen en zakelijke evenementen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. De dagen van erop uitgaan komen weer terug. Weet dan dat wij voor u klaar staan. Met evenveel aandacht, professionaliteit en enthousiasme als altijd.

Graag tot dan en bedankt voor uw vertrouwen in WYT Incentive Travel + Events & GoLapland.

Met vriendelijke groet,

Jeroen van de Kerkhof (CEO)