GROEI-event, heb jij het lef?

Kies voor succes. Toon LEF!

Lef! De basis voor succes. Doorbreek patronen, boek overwinningen op jezelf en je omgeving. Neem berekende risico’s, doe wat nodig is, creëer kansen en maak de toekomst.Wil je meer weten over lef? Kom dan naar het Feedback GROEI-event en laat je inspireren om met nog meer lef samen met anderen te bouwen aan succes.

Meld je hier aan via het WYT_ contact formulier.

Sinds dit jaar is WYT_Keep Exploring business partner van Feedback Training & Consulting geworden. Feedback Training & Consulting is hét trainingsbureau in Nederland dat je helpt bij het realiseren van persoonlijke doelstellingen en organisatiedoelstellingen. Samen ontwikkelen we incentive trajecten, leiderschapstrainingen, teambuilding en leiderschapsreizen die zorgen voor echt resultaat.

Hoofdspreker: Bernd Damme toont LEF

Bernd (1990) geeft zijn visie op leiderschap en veranderingen met een flinke dosis LEF. Hij bouwde een brillenimperium met Eyewear.nl, maakte speciaal voor Porsche een shop en was de eerste met een Facebookstore. Met drie anderen heeft hij Pelliano opgericht, een eigentijds herenmodelabel dat in elf landen wordt verkocht. Pelliano is een unieke ondernemersformule die het middeleeuwse gildesysteem aan het digitale tijdperk koppelt. In 2012 won hij, samen met compagnon Steijn Pelle, de titel Beste jonge ondernemer van Nederland. Op BNR is hij lid van het Jonge Denkers-panel en is hij regelmatig co-host.

Plenaire sessie: Lef²

Als introductie van de parallel workshops neemt Caspar Verhees je mee in het managen van lef. Lef² gaat dan ook over wat jij kunt doen om anderen op verantwoorde wijze tot meer initiatief te stimuleren. Welk verhaal zit er achter de taal van anderen dat je moet kennen om gericht te kunnen coachen op groei? Hoe doorbreek je overtuigingen? Welke aanpassingen in de werkomgeving stimuleren een cultuur waar overwinningen worden geboekt? Een interactieve inleiding die vol enthousiasme wordt gebracht.

Parallelworkshops

De slag maken van GOOD to GREAT. Organisaties met LEF beseffen dat dit om acties vraagt op organisatieniveau, op afdelingsniveau en op individueel niveau. De aanpak verschilt, het doel is hetzelfde.
Kies twee van de hierna vermelde workshops, ieder met hun eigen invalshoek.

  1. Welk leiderschap bij het vergroten van je verander- en realisatiekracht hoort, neem je mee uit de workshop Versnellers voor verandering.
  2. Tijd voor een doorbraak? De workshop Doorbraakmethode geeft je heldere inzichten en praktische handvatten.
  3. Hoe je die verandering aanpakt en doorpakt, daarover gaat het bij de workshop Dreamteams.
  4. Je kunt pas ergens ‘nee’ tegen zeggen als je weet waar je ‘ja’ tegen zegt. Bij persoonlijk leiderschap gaat het om het vinden van die ‘ja’. Tijdens de sessie Durf te kiezen krijg je inzicht in hoe je tot een ‘ja’ komt.

Programma

13:30 uur – Ontvangst
14:00 uur – Plenaire opening
14:00 uur – Lef²
14:30 uur – Parallel workshop naar keuze
15:30 uur – Pauze
16:00 uur – Parallel workshop naar keuze
17:00 uur – Bernd toont LEF
18:20 uur – Culinaire afsluiting en napraten
20.00 uur – Afsluiting

Feedback GROEI-event

Wanneer: Donderdag 10 oktober
Tijd: van 13:30 uur tot 20:00 uur
Waar: EYE filminstituut in Amsterdam. Een must om te zien. Ervaar de unieke architectuur en het verbazingwekkende uitzicht op het IJ. Het adres luidt IJpromenade 1, Amsterdam. Kies bij GPS-navigatie voor Tolhuisweg 5.
Investering: 395,- euro, exclusief BTW, inclusief verzorging en naslagteksten.

Meld je hier aan via het WYT_ contact formulier.

Lef = spanning + actie

Lang leve de moed om het anders en beter te doen

* Download hier het volledige programma
LET OP: stuur het inschrijf formulier retour naar explore@wyt.nl of fax het naar 013 8000 224