Hoe word je de LAPLAND incentive specialist? (Inspectie Lapland)

Op inspectie in ‘Sami land’! Lapland, voor veel mensen een bijzondere en aantrekkelijke incentive bestemming vol avontuur, witte vergezichten, extreme koude, rendieren, husky honden en natuurlijk niet te vergeten het land van de Kerstman.

Direct meer weten:
GoLapland is een product van WYT_Keep Exploring en is specialist op het gebied van Lapland reizen voor het bedrijfsleven.
Bezoek dan de website: www.golapland.nl
Of neem direct contact op en bel 013 8000 223

In november hebben we een inspectiereis naar Fins Lapland ondernomen. Voor de duidelijkheid Lapland is geen land. Het is een geografisch gebied dat zich uitstrekt over een aantal Noord Europese landen (Noorwegen, Zweden, Finland en Rusland). Lapland beslaat een gebied met als bindend kenmerk: zijn bevolking. De inwoners van dit gebied worden door ons vaak Lappen genoemd. Zelf geven zij de voorkeur aan ‘Sami’ of ‘Samen’.

Het gebied wat wij bezocht hebben is het gebied tussen het dorpje Saariselka en Ivalo tot aan de Russische en Zweedse grens, zo’n 250 km boven de Poolcirkel. WYT_Keep Exploring heeft als kerndoel om met de bron, de directe locale leveranciers samen te werken. Dit resulteert in de beste kwaliteit, de meest authentieke invullingen van programma’s, en het direct zaken doen met de lokale kleine ondernemers. Deze kennis en ervaring zorgt voor unieke en op maat gemaakte programma’s met de meest uitzonderlijke en veelzijdige activiteiten, unieke overnachting locaties en bezienswaardigheden van het desbetreffende gebied. Alles voor een indrukwekkende Lapland incentivereis, Lapland groepsreis, Lapland incentive.

Check hier de website van GoLapland, de Lapland incentive specialist rechtstreeks. GoLapland is een product van WYT_Keep Exploring.