Incentive Fins Lapland…on top of the world

Op inspectie trip in zomer Fins Lapland, het land van het Saami volk. En de bestemming voor avontuurlijke incentive en groepsreizen, teambuilding en vitaliteit reizen.

Als speler in de incentive en groepsreizen markt willen wij continue de specialist zijn en blijven. Je wilt tenslotte als klant de meest unieke ervaring opdoen. Zeker bij een incentive bestemming als Fins of Zweeds Lapland. Voor de meeste is het tenslotte een “once in a lifetime experience” om dit winter wonderland te bezoeken. Zo’n reis maak je slechts een keer.

Sinds begin 2013 is GoLapland een intensieve samenwerking gestart met Visit Finland, het toeristen bureau van Finland. GoLapland wordt als partner continu op de hoogte gehouden op het gebied van ontwikkelingen binnen dit gebied.

Donderdag 27 tot en met zondag 30 juni bezocht ik met nog een 6 tal andere specialisten vanuit Europa en Amerika dit bijzonder unieke gebied, gelegen ten noorden van de poolcirkel.

Ik heb deze dagen zowel nieuwe bestemmingen en accommodaties bekeken als activiteiten aanbieders ontmoet. We zijn dus weer helemaal up to date. Je ziet meer en meer dat de Lappen, de Saami, zich meer realiseren dat hun unieke cultuur een wereld erfgoed is. Ze hebben zich meer geprofessionaliseerd op dit gebied en er zijn verschillende samenwerkingsverbanden ontstaan. Dit betekent dat de reizen die wij samenstellen ook meer en meer inhoud krijgen op dit gebied.

Meer weten over dit bijzondere deel van de wereld, bel of mail me dan gerust. jeroen@wyt.nl

Check hier de website van GoLapland, de Lapland incentive specialist rechtstreeks. GoLapland is een dochterbedrijf van WYT_Keep Exploring.

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl