Lezing De Voedselzandloper over voeding en veroudering

Exclusief vitaliteitsprogramma met Kris Verburgh in Sanadome

Op zondag 30 november geeft Kris Verburgh, schrijver van het succesvolle boek De Voedselzandloper, twee bijzondere lezingen in het Spa & Wellness hotel**** Sanadome in Nijmegen. Die maken deel uit van een inspirerend Vitaliteitsprogramma. Er is keuze uit een middag- of avondprogramma. Een verwendag waar je de rest van je leven voordeel van hebt.

Kris Verburgh is arts en onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel. Hij onderzoekt de rol van voeding, diëten en medicatie in het verouderingsproces en bij hart- en vaatziektes, diabetes en dementie. Ruim 75% van alle welvaartziekten vindt zijn oorzaak in onze levensstijl. Verburghs model De Voedselzandloper helpt gezondere keuzes te maken. In zijn lezing gaat hij in op de samenhang tussen gezondheid, voeding en veroudering en geeft hij inspirerende voedingsaanbevelingen die de vitaliteit vergroten. Na afloop is er ruimte voor vragen van de deelnemers.

Vitaliteitslunch of -diner

Naast de lezing bestaat het programma uit een Inspiratiemarkt over vitaliteit en een uitgebreide lunch of diner bereid volgens de principes van de Voedselzandloper. Het programma wordt afgesloten met een Vitaliteitsborrel en een signeersessie door Verburgh.

Zandloperarrangement

Het middagprogramma inclusief Voedselzandloper lunch duurt van 11.30 tot 16.30 en kost € 69,50 per persoon. Het avondprogramma inclusief Voedselzandloper diner begint om 17.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De kosten hiervoor zijn € 74,50 per persoon. Alleen deelname aan de avondlezing, welke aanvangt om 19.00 uur is ook een mogelijkheid. Dit kost € 39,50 per persoon. Het volledige programma vindt u op www.wyt.nl/voedselzandloper.

Hier kunt u zich aanmelden voor deze dag.