Op incentive inspectiereis naar Slovenië

In het weekend van 26 tot en met 28 mei zijn we (Bob Mulder en Jeroen van de Kerkhof) afgereisd naar het prachtige Slovenië. Doel: samenstellen van een vitaliteits incentive reis voor een groep ondernemers.

Voor veel mensen is dit land redelijk onbekend en dus onbemind. En misschien is dat nu juist waarom het zo’n heerlijke incentive bestemming is. Dit land, vol met bergen, meren en rivieren is werkelijk een van de groenste Zuid Europese landen die ik ken. De rust, de vriendelijke mensen en de overweldigende natuur maken van dit land een super incentive bestemming. Bovec, het outdoor Mekka van Slovenië biedt een enorm aanbod van spectaculaire activiteiten zoals, raften, kayaken, hydrospeeding, zip line (de langste van Europa, totaal 2,4 km lang), wandelen, moutainbike. Zeg maar de Ardennen maal 10! Een ideale bestemming voor teambuilding programma’s. Verder biedt de hippe en trendy stad Ljubljana genoeg mogelijkheden om het moderne Slovenië te ervaren. Op een van de terrasjes aan de Ljubljanica rivier is het vorstelijk genieten!

Ook is Slovenië in de winter een top incentive bestemming. De Sloveense Alpen zijn sneeuw zeker en geven genoeg mogelijkheden voor de invulling van een spectaculaire wintersport incentive reis. Van een overnachting in een iglo dorp in de bergen, ijsklimmen op een van de bevroren waterwallen tot een workshop cross country skiën. Zelfs een huskytocht of het bedwingen van de besneeuwde paden met een spectaculaire sneeuwscooter tocht behoren tot de mogelijkheden.

Lees hier de ervaring van 26 ondernemers die met hun netwerkclub op incentive reis gingen naar Slovenië.