WYT_ Partner in business Feedback Training & Consulting

“Geen vier sterren hotel maar een honderdduizend sterren locatie”

Dat is kenmerkend voor de reizen die Feedback Training & Consulting in samenwerking met WYT_ verzorgen. Sinds april van dit jaar zijn WYT_ en Feedback partner in business geworden op het gebied van;

  • Reizen zoals de Feedback expeditie, een traject ondersteunend aan een veranderingsproces.
  • (Persoonlijke) leiderschapsreizen gericht op het nog verder ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten.
  • Reizen waarin teambuilding centraal staat.
  • Of reizen als incentivetraject voor een verkoopteam waarbij de reis wordt verdiend door de omzetdoelstelling die wordt gehaald en daardoor budgetneutraal is.

Neem één van de reizen waar persoonlijk leiderschap centraal staat. Persoonlijk leiderschap gaat over het geven van richting aan je leven. Vanuit heldere principes en in het verlengde van een duidelijke visie geef je invulling aan dat wat voor jou persoonlijk en zakelijk het meest van belang is.

Tijdens de Feedback leiderschapsreizen gaat het veelal ook over richting bepalen, de consequenties van keuzes aanvaarden, verlies leren nemen en genieten van (toekomstig) succes. Sommige van de reizen zijn zo uniek (zoals een vlottocht door de Grand Canyon) dat maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is en ze lang van tevoren geboekt moeten worden.

Wil je meer weten? Informeer naar de mogelijkheden.