WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Dealerreis Chicago, USA

The Windy City

Project omschrijving

Incentivereis naar Chicago

Over Chicago
De stad Chicago wordt ook wel de Windy City genoemd. Deze wereldstad heeft een geweldige achitectuur en staat bekend om haar Jazz en Blues geschiedenis en wereldse keuken.

Chicago ligt direct aan het prachtige Lake Michigan en bestaat uit reuzachtige wolkenkrabbers en groene stadsparken waar je in de zomer verkoeling kunt opzoeken. Overal in Chicago vind je de lokale lekkernijen zoals de Chicago-style hot dog.

Direct meer weten over een incentivereis naar Chicago?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Wat mag je zeker niet missen tijdens een incentivereis naar Chicago

Activiteiten
Breng tijdens je reis vooral een bezoekje aan de Navy Pier, een van de highlights van Chicago. De stad zelf kan je het beste verkennen met de fiets. Want wat is er nou fijner dan fietsen door The Windy City en langs het adembenemende Lake Michigan?

The Magnificient Mile is de meest bekende winkelstraat van Chicago en daarom ook de beste plek om te gaan shoppen. Hier vind je veel grote merken zoals Gucci, Hugo Boss en Chanel. ’s-Avonds is het mogelijk om een bezoek te brengen aan een van de vele jazzclubs. Het nachtleven in Chicago bruist en gaat door tot in de late uren.

Cuisine
Mocht je jouw avond écht op een speciale manier willen afsluiten dan is een dinnercruise een echte aanrader. Op deze manier kan je deze geweldige stad en de spectaculaire Chicago Skyline pas echt bewonderen! Steakliefhebbers voelen zich helemaal thuis in restaurant Gene & Georgetti – Het beste steakhouse restaurant in Chicago.

Direct meer weten over een dealerreis naar Chicago?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Incentive programma Chicago

Hieronder vindt u een concept programma voor een incentivereis naar Chicago, USA. Graag verzorgen wij een programma volledig op uw wensen afgestemd. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

The Windy City Chicago

Dag 1
Na aankomst op Chicago O’Hare Airport en een vlotte check-in in het hotel is het tijd om een eerste blik te werpen op de spectaculaire Chicago Skyline tijdens een dinnercruise! Vertrek vanaf The Navy Pier. Geniet hier van het uitzicht op Lake Michigan en Chicago.

skyline chicago dealerreis

Dag 2
Ontbijt in het hotel en daarna actief de stad verkennen per fiets. De perfecte manier om de stad beter te leren kennen, want Chicago heeft namelijk heel wat te bieden zoals een geweldige architectuur en talloze hoge wolkenkrabbers pal naast de Chicago River. ’s-Avonds geniet je van een culinair diner op het dakterras van Catch35, een geweldig seafood & steaks restaurant.

Dag 3
Vroeg uit de veren, want het is game-day! Na een heerlijk ontbijt in het hotel reis je af naar het Wringley Field. Hier kun je genieten van een spannende honkbalwedstrijd, het lokale team de Chicago Cubs is natuurlijk de favoriet. ’s-Middags kunnen de echte Blues-fans nog een bezoekje te brengen aan Chess Records, een bekend Amerikaans muzieklabel. ’s-Avonds sluit je af met een diner bij The Kitchen, een typische Amerikaanse bistro en tevens een van de beste restaurants in Chicago.

Dag 4
De laatste dag in deze prachtige stad. Ter afsluiting van de reis bezoek je de Willis Tower (442m hoog). Geniet van een fenomenaal uitzicht over Chicago vanuit de Skydeck. Op heldere dagen kan je hier zelfs de staten Michigan, Indiana en Wisconsin zien liggen. Wat een unieke ervaring!

Direct meer weten over een dealerreis naar Chicago
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Gerelateerde projecten

Terug naar boven