WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Incentive reis Hong Kong

De poort naar het nieuwe China

Project omschrijving

Incentivereis of handelsreis Hong Kong city

Hong Kong staat bekend als de top incentive of handelsreis bestemming in Zuid-Oost Azië. De wereldstad van Azie doet er alles aan om het je als bezoeker naar de zin te maken.

Maar dit niet alleen maakt deze plek vol met wolkenkrabbers een ideale bestemming voor een teamreis, handelsreis of internationale sales meeting; misschien denk je aan snelheid, het bedrijfsleven, hightech snufjes, als je aan Hong Kong denkt. Maar vergis je niet, want Hong Kong heeft ook een prachtige natuur. Deze speciale bestuurlijke regio van China, gelegen in de Zuid-Chinese Zee, kent namelijk maar liefst 26 nationale parken en 150 witte zandstranden met helderblauw water. En wist je dat Hong Kong uit 236 eilanden bestaat? Hiervan zijn Kowloon, Lantau Island en Hongkong Island de grootste.

De combinatie van een metropool en de veelzijdige natuur biedt uitstekende mogelijkheden voor groepsreizen, incentives of events. Kortom, wanneer je Hong Kong bezoekt zal je samen met je zakelijke relaties of collega werknemer de unieke mix vinden van oud en nieuw, East en West, de industriële omgeving en de prachtige natuur.

Hong Kong city, welcome to Asia

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Gerelateerde projecten

Terug naar boven