WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Incentivereis Boedapest

Een van de mooiste steden ter wereld

Project omschrijving

Incentivereis naar Boedapest

Over Budapest
Boedapest neemt op de lijst van de mooiste steden ter wereld een vooraanstaande plaats in. De stad kan bogen op een zeer geslaagde mix van zijn historische, architectonische en culturele erfgoed en de eisen die aan een moderne metropool worden gesteld. Het moderne, trendy Boedapest is volop in beweging. De tastbare bewijzen daarvan zijn op allerlei gebieden manifest.

Daarnaast doen de Hongaarse culinaire tradities niet onder voor de Franse en de Italiaanse en de haute cuisine is dan ook sterk vertegenwoordigd in Boedapest. Naast de traditionele Hongaarse restaurants is er een groot aantal nieuwe hippe en trendy cafés en restaurants.

Elk heeft op zijn eigen specifieke manier de locale specialiteiten en de nouvelle cuisine tot een geslaagde nieuwe creatie proberen te maken.

Wie vanaf een van de heuvels op Boedapest neerkijkt, ziet op een groot aantal plekken in de stad hoge hijskranen staan. Zij vormen het levende bewijs van de aan alle kanten bruisende bouwactiviteiten in de stad. Veel nieuwe, imposante gebouwen verrezen in de afgelopen jaren en vele staan inmiddels in de steigers. Wat dat betreft volgt Hongarije, en met name Boedapest, de nieuwe mondiale ontwikkelingen op het gebied van het moderne bouwen.

De grauwsluier die zo lange tijd over het land hing is definitief verdwenen en heeft plaats gemaakt voor een nieuw elan, enthousiasme en geloof in een betere toekomst.

Bekijk in de filmcompilatie hieronder de diversiteit van deze prachtige stad!

Direct meer weten over een incentivereis naar Boedapest?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Wat mag je zeker niet missen tijdens een incentivereis naar Boedapest

  • Doorkruis Buda en Pest met de oudste metro, riksja’s, de lijnbus, de tram en de funiculaire en ervaar alle unieke bezienswaardigheden.
  • Bezoek het Szenchenyi thermaal bad, het grootste badhuis in Europa, en voel de helende krachten van de bron.
  • Het nachtleven in Boedapest betekent een bezoek aan de Ruin Pubs. Sfeervolle setting in oude gebouwen en slooppanden, retro ingericht en veelal zonder dak.
  • Ervaar het avontuur met een Canopy tocht door de heuvels van Visegrad.
  • Een tour met authentieke trabantjes met een diverse spelelementen.
  • Restaurant Spoon the Boat staat garant voor een culinair menu en een prachtig uitzicht vanaf de Donau op oa de befaamde kettingbrug.

Direct meer weten over een teamreis naar Boedapest?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Incentive programma Boedapest

Hieronder vindt u een concept programma voor een incentive reis naar Boedapest. Graag verzorgen wij een programma volledig op uw wensen afgestemd. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Verrassend Boedapest

Dag 1
Welkom op de luchthaven van Rotterdam/Eindhoven. Na de check-in verzorgen we een drankje en wat lekkers in een speciaal voor u gereserveerde ruimte. Aan boord van uw vlucht en vlucht naar Boedapest, Hongarije.

Na een 1,5 uur durende vlucht staan we in het economisch en cultureel centrum van Hongarije, namelijk Boedapest. De stad is een (internationaal: Budapest) is een samensmelting van de twee steden Buda en Pest. Deze twee stadsdelen liggen ieder aan een zijde van rivier de Donau. Onder leiding van een lokale gids gaan we de bezienswaardigheden van de stad ontdekken. Dit doen we op een ludieke wijze met diverse vervoermiddelen: metro, riksja, ondergrondse, lijnbus, kabelbaan en tram.

De tour eindigt bij het prachtige Superior Hotel Continental. Het is een indrukwekkend hotel dat tot en met begin vorige eeuw een van de bekendste thermaalbaden van Boedapest was. Het ligt in Pest, op ca. 15 minuten loopafstand van het centrum, maar pas enkele honderden meters van de «rommel-kroegen» of «ruïne-pubs» van Kazinczy straat en «Gozsdu-hof». Het beschikt over een bijzonder gezellige drinkbar en een binnen- en buitenzwembad op de laatste verdieping met een panoramisch dakterras. Tijdens de trip zullen we hier overnachten.

Na een korte tour door het uitgaanscentrum dineren we in trendy restaurant Terminal en maken we kennis met de verrassende Hongaarse keuken. Een bezoek aan de hippe Ruin pubs mag zeker niet ontbreken in het avondprogramma.

Dag 2
Goedemorgen Boedapest. Tijd voor een energiek ontbijt om daarna te vertrekken naar de Domomy Vallei waar de boerderij van de gebroeders Lazar ligt. Meervoudig wereldkampioen 2- en 4-span voor een unieke uitdaging: de Trabant tour. In deze voormalige Oost-Europese auto’s beleven we een avontuurlijke rit door het mooie Hongaarse landschap en worden de rijvaardigheden op de proef gesteld door een aantal verrassende en ludieke behendigheidstest. We sluiten de tour af met een plattelandse gewoonte, een glaasje “Palinka” met kaaskoekjes. In de sfeervolle “csarda” van de boerderij wordt een typische Hongaarse 3 gangen lunch geserveerd.

We vervolgen ons programma naar Visegrad, in de Donaubocht. De locatie van de ca 70 kilometer lange en uitdagende canopy baan. In groepen van 7 personen, gaan we onder begeleiding van instructeurs en volledig uitgerust naar het eerste platform. De afdeling duurt ongeveer 50 minuten. Deze afdaling kan worden gecombineerd met een aantal afdalingen van de naastgelegen Rodelbaan.

Einde van de middag gaan we terug naar de stad. Even opfrissen in het hotel en klaarmaken voor een smaakvol 3 gangen diner in trendy restaurant Kiosk. De uitgaansavond starten we met het wagen van een gokje in het casino.

Dag 3
Even bijkomen…

Na het ontbijt in het hotel gaan we voor ontspanning in het thermaalbad Szechenyi. We hebben ruim de tijd om heerlijk te baden en bij te komen van alle indrukken die Boedepast de afgelopen dagen geboden heeft.

Na een lichte lunch vertrekken we naar de luchthaven voor ons terugvlucht en kijken we terug op een verrassend incentive weekend Boedapest.

Direct meer weten over een teamreis naar Boedapest
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Gerelateerde projecten

Terug naar boven