WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Incentive reis Cuba

Cuba Libre

Project omschrijving

Incentivereis Cuba

Wat maakt Cuba zo bijzonder als groepsreisbestemming? Cuba is een van de weinige landen ter wereld waar het gevoel van jaren ‘40- ’50 nog volop leeft. Dit komt door de koloniale herenhuizen, de vele Lada’s en oldtimers die er nog volop rijden, de knusse pleintjes, het lijkt alsof de tijd even stil heeft gestaan.

Je zult versteld staan van de vriendelijkheid en de gastvrijheid van de Cubanen. De Cubanen zijn echte sfeermakers. Aan ritmegevoel ontbreekt het in Cuba zeker niet. Aan muziek en dans, zoals salsa, is dan in Cuba ook geen ontkomen aan.

Naast de cultuur, de Cubanen, de muziek en salsa mogen we zeker niet de prachtige natuur vergeten van Cuba. Cuba heeft de prachtigste parelwitte stranden met de meeste kleurrijke koraalriffen. Daarnaast zijn de groene tabaksheuvels erg imposant om te zien, om maar niet de bijzondere mogotes in Viñales te vergeten.

Kortom, in Cuba kun je met je team of zakelijke relaties volledig opgaan in de warme, swingende Cubaanse sfeer. Je kunt hier samen veel verschillende en onvergetelijke ervaringen opdoen!

Cuba Libre

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Gerelateerde projecten

Terug naar boven