WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Netwerk incentive reis Slovenië

Parel in de Alpen, 20 deelnemers

Project omschrijving

Incentive reis Slovenië – Ondernemersclub, 20 deelnemers

We zijn voor de tweede keer met onze ondernemersclub op incentivereis geweest onder leiding van Jeroen van de Kerkhof. Drie dagen met 14 mannen en 4 vrouwen naar Slovenië. Bij aankomst op Schiphol stond Jeroen al op ons te wachten, met als verassing koffie met gebak met daarop het logo van onze ondernemersclub. De dag kon niet mooier beginnen. Onze eerste activiteit een trekking door de prachtige natuur van Slovenië, wat regen maar dat mocht de pret niet zeker drukken, Onze eindbestemming van die dag een berghut waar een lekker koud biertje op ons stond te wachten. Heel bijzonder 14 mannen op 1 slaapzaal.

De volgende ochtend een lekker ontbijt en snel weer op weg naar beneden om aan onze volgende activiteit te beginnen. Raften op de rivier de Soca. Na dit avontuur even lekker naar ons hotel waar we deze nacht zouden verblijven, lekker lunchen even rusten om vervolgens aan de meest grensverleggende activiteit van dit weekend te beginnen. Zip line 2.4 km lange tocht tussen de bergtoppen, onvergetelijk en iets waar nog zeker lang over zal worden nagepraat.

Vervolgens terug naar het hotel om ons klaar te maken voor een heerlijk diner ,als afsluiting van deze enerverende dag nog een hele gezellige avond in de plaatselijke kroeg van het plaatsje Bovec. De volgende dag stond er een lekker zonnetje aan de hemel , na een heerlijk ontbijtje gingen we weer de rivier op alleen dit maal met een soort surfplankje, hydrospeeding, het leek makkelijker dan het was. Helaas moesten we hierna weer huiswaarts keren maar niet zonder een heerlijke lunch in het dorpje Bled met schitterend uitzicht op het meer en een goed glas wijn. Het was wederom een geweldig weekend met mooie, soms ook grensverleggende activiteiten, lekker eten en drinken en natuurlijk een fantastisch gezellige groep.

Namens het bestuur, zeer hartelijk bedankt en op naar de volgende samenwerking!

WYT incentive reizen, de partner voor uw incentive reis Slovenië, netwerk reis Slovenië of personeelsreis Slovenië!

Project informatie

  • Datum 22 juni 2013
  • Labels Incentive reizen, Referenties

Laat een reactie achter

Terug naar boven