WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Incentivereis Kopenhagen (15 pers.)

Persoonlijke, professionele en vlotte benadering

Project omschrijving

Klik hier voor een concept programma van een groepsreis naar Kopenhagen.

In verband met het afscheid van 3 leden van de raad van commissarissen hebben wij er voor gekozen om dit jaar een incentivereis naar Kopenhagen te organiseren. Hiervoor zijn wij de samenwerking aangegaan met het incentive bureau WYT_Incentive Travel & Corporate Events uit Tilburg. Deze samenwerking is voor ons meer dan goed bevallen.

Vanaf het begin af aan is het contact zeer prettige verlopen. De persoonlijke, professionele en vlotte benadering deed ons al snel de keuze maken om met WYT verder te gaan als organiserende partner.

In overleg hebben we het programma opgebouwd. Dit geheel afgestemd op onze wensen en ideeën en uiteraard de mogelijkheden ter plaatsen.

De reis was perfect georganiseerd. In een ideale combinatie van te water, met de bus en op de fiets, hebben we de prachtige en hippe stad Kopenhagen mogen ontdekken. Zo hebben we een privé rondvaart gemaakt, de fantastische architectuur mogen aanschouwen tijdens een architectonische tour en met de fiets op zondagochtend de minder bekende straatjes en bezienswaardigheden van Kopenhagen verkent. Tevens hebben we een middag vrij te besteden gehad. Dit om zelf de ‘must do and must see’ van Kopenhagen te aanschouwen. Op de zaterdagavond hebben we heerlijk gedineerd in een prachtig restaurant in het oudste pretpark ter wereld, Tivoli. Dit park is gelegen in het centrum van de stad Kopenhagen. We werden zelfs nog getrakteerd op een spetterende vuurwerkshow!

Aan alles was gedacht. Van onze bedrijfslogo’s op de petit fourtjes, menukaartjes en kofferlabels tot aan een geweldig verzorging voor de innerlijke mens. We hebben uitgebreid mogen genieten van de lokale Deens (vis)specialiteiten.

We kijken terug op een zeer geslaagde incentivereis naar Kopenhagen. Team van WYT_, Jeroen van de Kerkhof, zeer veel dank. Een volgende keer gaan we weer graag met jullie in zee!

Met vriendelijke groet,
Team Rabobank Dommel & Aa

Klik hier voor een concept programma van een groepsreis naar Kopenhagen.

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Laat een reactie achter

Terug naar boven