WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Incentivereis naar Edinburgh

Oude Schotse stad

Project omschrijving

Incentivereis naar Edinburgh

Over Edinburgh

Edinburg is de hoofdstad van het prachtige Schotland. Deze stad staat vooral bekend om zijn prachtige oude stadscentrum welke op de UNESCO werelderfgoedlijst staat! Het nachtleven van Edinburgh bruist: er zijn overal gezellige pubs en clubs te vinden. Proef de historie van deze oude Schotse stad en geniet van de lokale lekkernijen.

Om de stad heen liggen diverse uitgedoofde vulkanische bergen, tijdens een bezoek aan deze bergen is het uitzicht op de stad fenomenaal. Daarnaast zijn er genoeg bezienswaardigheden in de stad zelf te bewonderen zoals bijvoorbeeld het indrukwekkende Edinburgh Castle.

Direct meer weten over een incentivereis naar Edinburgh?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Wat je zeker niet mag niet missen in Edinburgh

Activiteiten

Een bezoek aan een authentieke whiskey distilleerderij zoals de Glenkinchie Distillery kan niet missen tijdens een incentive naar Edinburgh. Proef hier de échte Schotse whiskey in combinatie met enkele lokale snacks. Voor een echt unieke ervaring rijdt je door de Schotse Highlands met de frisse wind door je haren in 4×4 jeeps!

Cuisine

Geniet tijdens je bezoek aan Edinburgh van de verschillende schotse lekkernijen zoals zoals Haggis. Dit is hét meest bekende gerecht uit Schotland en bestaat uit een mix van vlees, pudding, havermout en kruiden.

Direct meer weten over een dealerreis naar Edinburgh?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Incentive programma Edinburgh

Hieronder vindt u een concept programma voor een incentivereis naar Edinburgh. Graag verzorgen wij een programma volledig op uw wensen afgestemd. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Concept programma Edinburgh

Dag 1.

Na een korte transfer komen we aan in het hart van de stad en starten we met een culinaire wandeling door het centrum. Wandel door de kronkelende straten en geniet van typische Schotse lekkernijen zoals Scottish cheese en Fudge. De wandeling sluiten we af met een smakelijke lunch in een typische Schotse pub! In de middag bezoeken we de  Glenkinchie Distillery, een single malt whiskey distillery net buiten de stad. Hier gaan we de échte schotse whiskey proeven. De avond sluit je af in een restaurant dat perfect gelegen is in het hart van Edinburgh! In deze prachtige setting met een industriëel accent en Schots comfort, geniet je van een heerlijk driegangen diner.

Dag 2.

Een ochtend vol met typische Schotse activiteiten. Na een korte transfer komen we aan in de Schotse hooglanden en gaan we in kleinere groepen aan de slag met 4×4 driving, clay shooting en gun dogs. Gegarandeerd een optimaal Schotse beleving! Hierna reizen we af naar een prachtig Victoriaans huis voor een culinaire afscheidslunch.

Meer weten over een incentivereis naar Edinburgh?

Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Gerelateerde projecten

Terug naar boven