WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Incentivereis Oeganda

De Parel van Afrika

Project omschrijving

Incentivereis Oeganda

Over Oeganda – de parel van Afrika

Oeganda ligt in Oost-Afrika, je vindt hier veel platteland en savanne maar ook enorme bergen en groene bossen. Het is een uniek land en een oord voor diverse wilde dieren, onder wie ook de bedreigde berggorilla’s. Laat je tijdens deze incentivereis verrassen door de vriendelijke lokale bevolking en de smakelijke Afrikaanse gerechten.

Direct meer weten over een incentivereis naar Oeganda?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Wat je niet mag missen tijdens een reis naar Oeganda

Activiteiten

Maak een tocht door het zeer bekende Volcanoes Natinonal Park! Hier ga je samen met een lokale gids op zoek naar de bedreigde berggorilla’s. Het is enorm indrukwekkend om deze gorilla’s in het echt te bewonderen, het zijn namelijk zeer intrigerende dieren. Het park zelf is ook schitterend, tijdens deze tocht geniet je van diverse uitzichten over het hoge Virunga-gebergte.

Cuisine

Genieten van de Afrikaanse keuken is zeker niet moeilijk! In heel het land zijn bananenbomen te vinden die gebruikt worden voor authentieke Afrikaanse gerechten zoals Matoke. De meeste gerechten zijn bereid met groenten, kip, bonen, of rundvlees en smaken verrukkelijk.

Meer weten over een incentivereis naar Oeganda?

Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Concept 4-daags programma Oeganda

Hieronder vindt je een concept programma voor een incentivereis naar Oeganda. Graag verzorgen wij een programma volledig op uw wensen afgestemd. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Dag 1.

’s-Avonds arriveer je op de Kigali International Airport. Nadat je de Afrikaanse douane bent gepasseerd word je via een indrukwekkende route naar je accommodatie gebracht. Vanavond slaap je in een indrukwekkende lodge, omgeven door de wildernis en op nog geen 5 Kilometer afstand van het Nationaal Park Vulkanen, de thuisbasis van de lokale gorilla’s.

Dag 2.

Vroeg uit de veren! Vandaag hike je door het Volcano National Park en bezoek je de tombe van de beroemde primatoloog Dian Fossey. Tijdens de wandeltocht door het oerwoud (circa 1,5 uur lang) heb je kans om vogelsoorten, bosolifanten en andere primaten te spotten.

In de namiddag kom je aan bij de tweede accommodatie welke gelegen is aan het prachtige meer Lake Mutanda. Geniet hier van het geweldige uitzicht over de eilanden en heuvels.

Dag 3.

In de ochtend reis je af naar het Volcanoes National Park. Dit park grenst aan Congo en ligt vlakbij het vulkanische Virunga-gebergte. Hier maak je een tocht door het reservaat en ga je samen met een gids op zoek naar de beroemde berggorilla’s van de regio!

Je ontmoet vandaag ook de lokale bevolking, ookwel de Batwa genoemd. Zij vertellen je hoe zij jagen, medicinale planten herkennen en over andere lokale tradities tijdens een wandeling in het regenwoud.

Dag 4.

De laatste dag in dit magnifieke land. Na een heerlijk ontbijtje ga je in de ochtend op expeditie, namelijk op zoek naar de Gouden Aap in Mgahinga National Park. Hierna is er een mogelijkheid om je op te frissen voor de terugvlucht naar Nederland.

Einde van een fantastische Oeganda incentivereis!

Meer weten over een incentivereis naar Oeganda?

Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Gerelateerde projecten

Terug naar boven