WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Incentivereis Valencia

dé Mediterrane incentive stad in opkomst

Project omschrijving

Incentivereis naar Valencia in opkomst

Valencia, een unieke combinatie van heel erg authentiek en heel futuristisch

Valencia is dé Mediterrane incentive stad in opkomst, op slechts 2 uur vliegen vanuit Nederland. De combinatie van een heerlijk klimaat, een gezellig historisch centrum en futuristische architectuur vormen de ideale achtergrond voor (uw) een geslaagde incentive reis.

Groot, maar niet té groot, traditioneel Spanje, maar tevens modern en futuristisch. Zo is Valencia! Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje. Deze prachtige stad aan de Middellandse Zee heeft de laatste jaren een enorme metamorfose ondergaan.

Fietsen door het historische centrum en de rivierbedding, segwayen langs de futuristische gebouwen, zeilen op de voormalige America ́s Cup wateren of heerlijk genieten op een sportieve catamaran, een stadswandeling of gps-tour, een informeel tapasdiner, paellalunch of dineren op hoog niveau, of met zijn allen paella maken met het Albufera-meer op de achtergrond……..te veel om op te noemen maar altijd met een oog voor detail en persoonlijk begeleid zodat zowel u als de deelnemers kunnen ontspannen en genieten!

Valencia is een ideale bestemming voor uw incentive of team reis. Zowel in als buiten de stad zijn er legio mogelijkheden voor exclusieve incentive en teambuildings activiteiten. Achter het tweede tabblad hebben wij alvast een aantal incentive suggesties voor u uitgewerkt, uiteraard is ons aanbod vele malen groter. Nieuwsgierig naar een uitgewerkt incentiveprogramma met de bestemming Valencia, Barcelona, Sevilla of Bilbao? Klik dan op een van de links.

Direct meer weten over een incentivereis Valencia?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Wat mag je zeker niet missen tijdens een icentivereis Valencia

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

De talloze gastronomische, culturele en actieve mogelijkheden, die de stad biedt, maken het mogelijk dat WYT op maat een uniek programma boordevol verrassingen kan samenstellen, afgestemd op de wensen en het budget van u als opdrachtgever.

WYT werkt met locale partners die zich volledig focussen op Valencia, dit maakt hen dé ideale lokale partner. Het energieke en ervaren team weet alle “in en outs” en is altijd up-to-date. Deze kennis wordt graag gedeeld om zo een geslaagd programma te kunnen samen te stellen.

  • Fietsen door het historische centrum en de rivierbedding van Valencia
  • Segwayen langs de futuristische gebouwen van Valencia
  • Zeilen op de voormalige America ́s Cup wateren of heerlijk genieten op een sportieve catamaran
  • Stadswandeling of gps-tour door het moderne en oude Valencia
  • Ballon varen boven Valencia; geniet van deze indrukwekkende ballonvaart boven deze indrukwekkende stad en kustlijn
  • Een informeel tapasdiner, paellalunch of dineren op hoog niveau
  • Paella kookworkshop
  • Beach Games Valencia;het strand van Valencia is een ideale locatie voor een ongedwongen, actieve groepsactiviteit in de vorm van diverse spelen tijdens uw incentive programma in Valencia.

Incentivereis naar Valencia, de perfecte combinatie van het moderne en authentieke Spanje

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Concept Programma teamreis Valencia, Spanje

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Dag 1
Bij aankomst in Valencia wordt de groep ontvangen door een Nederlandstalige gids die de groep naar het hotel begeleidt. Na de check-in in een 4-sterren hotel in de omgeving van de futuristische gebouwen van de Stad van de Kunsten en Wetenschappen of in het gezellige historische centrum is er vrije tijd om op te frissen en de directe omgeving van het hotel te verkennen.
De eerste avond begint met een tapastour in de binnenstad. Tijdens deze tour langs verschillende tapasrestaurants wordt een verscheidenheid aan heerlijke tapas geserveerd, alles onder het genot van Spaanse wijn of bier. De avond wordt afgesloten in een bar in de uitgaanswijk Carmen voor de lokale cocktail ̈Agua de Valencia ̈, met cava, jus d ́orange en likeur.

Dag 2
Valencia is dé ideale fietsstad; veilig, vlak en een heerlijk klimaat. De fietstour, deze ochtend, volgt de unieke rivierbedding met haar vele historische en moderne bruggen tot aan de Stad van de Kunsten en Wetenschappen. Deze futuristische gebouwen ontworpen door de Valenciaanse architect Santiago Calatrava blijven menigeen fascineren. De ̈stad ̈wordt niet alleen van buiten bezocht er wordt
ook een bezoek gebracht aan Calatrava`s meesterwerk het Palau de les Arts, het operagebouw. Na al deze moderne architectuur volgt een lunch in deze omgeving of in het historisch centrum. De middag is vrij in te vullen met bijvoorbeeld een bezoek aan het grootste zeeaquarium van Europa, naar hartelust winkelen of genieten op één van de vele terrasjes…. De avond wordt afgesloten met een diner in een gezellig restaurant op loopafstand van het hotel.

Dag 3
Deze laatste dag staat in het teken van typisch Valenciaans! Na het uitchecken wordt in de stad het Fallasmuseum bezocht. Een vrolijk museum waar o.a. papier-marche poppen worden tentoongesteld die tijdens de Fallasfeesten in maart niet
verbrand worden. Na wat meer over de grootste feesten van Spanje te weten zijn gekomen gaat de bus naar het 10 km ten zuiden gelegen natuurgebied Albufera. Dit is naast een natuurgebied ook de bakermat van de paella. Eenmaal in La Albufera volgt een boottochtje over het meer om zo bij een traditionele boerenwoning te komen. Hier wordt de groep ontvangen met een drankje en een hapje en wordt er een paella in de tuin bereid. Als de paella eenmaal klaar is staat de tafel gedekt om op deze unieke lokatie aan tafel te gaan en te genieten van een typisch Valenciaanse maaltijd.

Dag 4
De laatste dag kan al naar gelang van de wensen en interesses van de groep worden ingevuld. Op het water met bijvoorbeeld zeilen op een sportieve catamaran of met 50 feet zeilboten een regatta houden. Liever op het vastenland? Dan misschien een activiteit op het circuit met mogelijkheden als Formule Toyota rijden, 4×4 of karting. Of liever een rondleiding behind de scenes in
het Oceanografico of bij de Palau de les Arts of wijnproeven in het wijngebied Requena op 45 minuten van Valencia of golfen in de duinen van El Saler. De lunch wordt verzorgd bij de lokatie of in een restaurant in Valencia.

Direct meer weten over een teamreis naar Valencia?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Gerelateerde projecten

Terug naar boven