WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Vastgoedreis Israël

Fascinerend en historisch

Project omschrijving

Vastgoedreis naar Israël

Over Israël

Een incentivereis naar Israël is een avontuur! Het land Israël staat vooral bekend om de Bijbelse geschiedenis. Enkele must-see’s tijdens een bezoek aan dit adembenemende land zijn dan ook Jeruzalem, Bethlehem en Nazareth. Wandel tijdens uw incentive door de kleine straatjes en bezoek de kleurrijke markten. Daarnaast zijn de Judea woestijn, de witte stranden langs de Middellandse Zee en het bruisende nachtleven in de hoofdstad ook zeker een bezoek waard.

De hoofdstad Tel Aviv is de grootste stad van Israël en super modern, je vind hier veel gezellige restaurants en diverse uitgaansgelegenheden. Daarnaast is er ook een historisch centrum met populaire bezienswaardigheden zoals de oude stadsmuren, de smalle steegjes nabij de oude haven van Jaffa en het oude plein. In de avond wandel je langs de promenade en geniet je van een drankje in een van de high-end clubs.

Direct meer weten over een incentivereis naar Israël?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Wat je niet mag missen tijdens een reis naar Israël

Activiteiten

Breng tijdens je reis vooral ook een bezoekje aan de Dode Zee. De Dode Zee ligt op de grens tussen Israël en buurland Jordanië en is maar liefst tien keer zouter dan de gemiddelde zee waardoor je gemakkelijk kunt blijven drijven, gegarandeerd voor een zeer bijzondere ervaring tijdens uw incentive! Daarnaast is een bezoek aan de oude stad Jerusalem aan te raden en een echte ‘must see’. Je kan hier makkelijk een hele dag rondstruinen op de bazaar, bovendien zijn hier ook andere bezienswaardigheden te bewonderen zoals de Helig Grafkerk en de Westoeverbarrière, deze muur rond Oost-Jeruzalem.

Cuisine

Eten en drinken in Israël is al een beleving op zich. Ontdek de Israëlische keuken en alle bijbehorende lekkernijen en smaken. Proef de Israëlische hummus, pita’s, falafel en shakshuka en geniet van een heerlijk en divers Mediterraans menu tijdens zonsondergang, inclusief een drankje en een geweldig uitzicht op de zee!

Direct meer weten over een reis naar Israël?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Concept programma Israël

Hieronder vindt u een concept programma voor een incentivereis naar Israël. Graag verzorgen wij een programma volledig op uw wensen afgestemd. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Dag 1.

Na aankomst in Israël en een vlotte check-in vertrekken we naar the Mount of Olives, op deze unieke locatie word je hartelijk ontvangen met een drankje en enkele hapjes. Geniet van het adembenemend mooie uitzicht over Jerusalem, de hoofdstad van Israël. In de avond dineer je in een lokaal restaurant, ervaar de smaken van de authentieke Israëlische keuken.

Dag 2.

Ontbijt in het hotel, vandaag verken je deze magische oude stad per segway. Breng een bezoek aan bezienswaardigheden zoals de prachtige Al-Aqsamoskee, de Rotskoepel en de Klaagmuur. Hierna ontdek je samen met een lokale gids het wereldberoemde Bethlehem, het dorp dat ookwel bekend staat als de geboorteplaats van Jezus Christus. ’s-Avonds geniet je van een culinair diner op het dakterras van een geweldig restaurant met uitzicht over de adembenemende skyline van Jerusalem!

Dag 3.

Vroeg uit de veren, want vandaag staat er weer genoeg op de planning. Je gaat namelijk op excursie naar de Dode zee, hier kun je blijven drijven zonder enige moeite. Na deze unieke ervaring geniet je van een heerlijke lunch aan het strand. In de middag vertrek je op een avontuurlijke manier naar de moderne stad Tel Aviv, namelijk per quad. De avond sluit je af met een diner en eventueel heb je nog de mogelijkheid om op stap te gaan in deze bruisende stad. Het nachtleven in Tel Aviv is heel divers en hip, er is genoeg te beleven!

Dag 4.

De laatste dag in dit prachtige land. Ter afsluiting van deze reis ontdek je Tel Aviv met de fiets, dit is de beste manier om de stad écht te verkennen. ’s-Middags lunch je in de oude haven Jaffa, één van de oudste, nog functionerende havens ter wereld.

Direct meer weten over een reis naar Israël
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Gerelateerde projecten

Terug naar boven