WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Jubileum incentive reis Ibiza

Alles liep op rolletjes

Project omschrijving

Referentie jubileum reis Ibiza
Vierdaagse jubileum reis Ibiza voor 47 personen met onder andere een eiland tour op scootertjes, bezoek hippiemarkt Las Dalias, diner bij de Harbour club, stappen in de PACHA (nog altijd the place to be), strand programma met o.a. kajakken, beachvolleybal en SUP (stand up padding), tour door Dalt Vila (Ibiza old town) en als afsluiting een prachtige catamaran tocht naar Formentera (met DJ en BBQ aan boord).

Lees hieronder de reactie van de klant. Wij zijn er wederom stil van!

Referentie
Wij waren voor onze jubileumreis (15 jarig bestaan) op zoek naar een partner die met ons een mooie reis voor alle medewerkers kon organiseren. We zijn met diverse partijen in gesprek gegaan. Voor ons is de persoonlijke klik erg belangrijk. Dit hadden wij bij Jeroen direct gevonden.

We merkten dat hij niet zomaar een bestaand programma aan ons oplegde maar echt met ons meedacht over een programma (en de invulling) die echt bij onze organisatie/cultuur past.
Jeroen heeft ons voorzien van erg veel informatie en creatieve ideeën. We werden hierdoor niet overspoeld, maar hij maakte voor ons een selectie passend bij onze wensen (die we vooraf besproken hadden). Het is fijn om te merken dat Jeroen proactief is en dat hij hierin creatieve ideeën aandraagt.
Het was erg fijn om met Jeroen te schakelen. Hij reageert snel op ideeën en verzoeken. Niets is hem teveel. Jeroen heeft een groot netwerk waar hij snel mee kan schakelen en heeft ons hierin echt ontzorgd.
Na diverse contactmomenten, zowel persoonlijk als per email, hebben we een mooi programma op maat kunnen samen stellen.

Vervolgens volgde er een periode waarin Jeroen zaken ter plekke heeft moeten regelen (op locatie). Ik vond het erg fijn dat hij mij regelmatig bijpraatte van alle vorderingen.
Tijdens onze reis op Ibiza, waarvan ik de planning van A tot Z wist, ben ik zelfs nog een aantal keren door hem verrast, doordat hij kleine, maar toch bijzondere, herinneringen ter plaatste heeft geregeld. Een voorbeeld hiervan is het regelen van enkele lokale artiesten en heerlijke tapas op een mooi uitkijkpunt in Ibiza.
Alles liep op rolletjes en ik vond het een erg fijn gevoel dat Jeroen echt alles uit handen nam. Ook ik had hierdoor een hele leuke en aangename reisbeleving.

Waarin Jeroen met name onderscheidend is ten opzichte van anderen is dat hij unieke verrassingselementen toevoegt en ter plaatse ontzettend snel kan schakelen. Is er onverhoopt tijd over en wilden wij dat deze tijd ingevuld werd? Geen nood… Jeroen gaat op een scooter enkele plekjes af, pleegt wat telefoontjes en we genieten alsnog van een bijzondere ervaring! Vaak is hij dit zelfs al voor!
Helaas hebben wij op de terugweg te maken gehad met vertraging, waardoor we en dag later dan gepland terug kwamen. Ook het proces richting de vliegmaatschappij neemt Jeroen voor ons uit handen. Hier zijn wij erg blij mee!

Ik kijk terug op een erg goede samenwerking en hoop ik de toekomst dan ook vaker van de diensten van Jeroen gebruik te kunnen maken! Ik zou een ieder adviseren WYT_Incentive Travel te spreken wanneer je op zoek bent naar een partner die een reis voor je organiseert om nooit te vergeten!

Met vriendelijke groet,

M. van Beckhoven

Direct meer weten over een incentive reis naar Ibiza?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Bekijk hieronder de film compilatie van deze reis >>

.
Voorbeeld programma jubileum incentive reis Ibiza
Meer weten over een incentivereis naar Ibiza, lees hier verder.

Direct meer weten over een incentive reis naar Ibiza?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Gerelateerde projecten

Responses (2)

 1. Jeroen van de Kerkhof
  11 juli 2016 at 6:39 am ·

  Beste team ACES Direct, dank voor de prachtige referentie van hierboven, het vertrouwen en de zeer fijne samenwerking! Heel veel succes met jullie bedrijf en op naar het volgende lustrum.

  Met vriendelijke groet,
  Jeroen van de Kerkhof
  WYT_Incentive Travel

 2. eric gielen
  13 juli 2016 at 11:07 am ·

  Jeroen heeft voor ons een zeer mooie en onvergetelijk event opgezet. Waar we nu na 2 maanden nog dagelijks over napraten. Top we hebben meer dan genoten. Heb je een event klop bij Jeroen aan dan ben je in goede handen.

Laat een reactie achter

Terug naar boven