WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Jubileum-, team- en innovatiereis IJsland

Project omschrijving

Incentivereis IJsland
IJsland is het land van overweldigende, machtige en ontembare natuur. Met haar enorme gletsjers, kokende bronnen en vulkanen was het een onvergetelijke bestemming voor de viering van het 10-jarig bestaan van Leap.

De perfecte combinatie voor LEAP
Een unieke plek om elkaar als team nog beter te leren kennen en deze mijlpaal te vieren. Extra interessant voor ons vakliefhebbers, waren de innovatieve en duurzame energievoorzieningen, waar slim gebruik wordt gemaakt van geothermische energie.
Iets waar in IJsland natuurlijk veel mogelijkheden liggen. Zoals het hoort hebben we daarbij ook een duik genomen in een door geothermie verwarmd openluchtbad.
De rest van de trip was minstens zo uniek om als team te mogen ervaren. We hebben een gletsjer verkend per sneeuwscooter, een ‘verfrissende’ boottocht gemaakt én het bruisende nachtleven van Reykjavik gezien. Leerzaam, leuk en echt Leap dus!

Samenwerking met WYT en Jeroen van de Kerkhof
Tijdens de reis heeft Jeroen heeft ons volledig ontzorgd, hierdoor kon iedereen genieten van deze prachtige jubileumreis.Doordat Jeroen onze wensen en behoeftes goed opgepakt heeft is hij gekomen tot een topprogramma met als hoogtepunt de sneeuwscooters op de gletsjer.
Jeroen kan snel schakelen, wanneer het even niet loopt als gepland regelt Jeroen snel een alternatief.

Mede door Jeroen is deze trip onvergetelijk geworden de reis heeft ons als team nog sterker gemaakt! Jeroen bedankt, op naar de volgende 10 jaar!

Gerelateerde projecten

Laat een reactie achter

Terug naar boven