WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Persoonlijke leiderschapsreis

Vol in je kracht! Open inschrijving

Project omschrijving

Leiderschapsreis Slovenië – Expeditie Soča
Donderdag 20 tot en met maandag 25 november 2014

Hieronder lees je enkele reacties van de deelnemers en coaches van de vijfdaagse leiderschapsreis naar het Triglav National park in Slovenië in 2014. Expeditie Soča, de weg naar leiderschap. (Soča is de meest bekende rivier in Slovenië en rankt op de lijst van mooiste rivieren in Europa) Deze zeer bijzondere reis heeft erg veel indruk gemaakt op de deelnemers en de coaches. Vijf dagen tijd voor jezelf, reflectie, inspanning en ontspanning. Met veel frisse berglucht, juiste en gezonde voeding, in een prachtige natuurlijke omgeving van bergen, water en bossen. De plek om hoofd, hart en handen te laten samenkomen.

“I am learning to trust the journey even when I do not understand it”

Bekijk hier de video van deze leiderschapsreis naar Slovenië

 

Direct inschrijven of vrijblijvend informatie, klik hier
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

‘Bijzonder nuttige reis waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben’
Thijs van der H.

‘Geaard met behulp van het water, de bergen, de kleuren, de sterren, de warmte, de mensen en mezelf; wat een prachtervaring; die gun ik iedereen!’
Cindy van den H.

‘Letterlijk en figuurlijk een reis waarbij ik, onbewuste, persoonlijke inzichten helder heb gekregen en mentale grenzen heb verlegd’
Rene S.

Een geweldige ervaring die je iedereen gunt!
Maud V.

‘Ongelooflijk indrukwekkend op welke wijze natuur, activiteiten en stilte, inzichten en antwoorden kunnen geven, versterken en verankeren. Een meer dan fantastische ervaring’
Jeroen van de K.

Persoonlijk leiderschap: wat is jouw droom?
Persoonlijk leiderschap gaat over richting geven aan je leven, over je droom kennen en volgen en je talenten (her)ontdekken. Op elk moment. Je geeft invulling aan wat voor jou persoonlijk en zakelijk het meest van belang is. Je neemt afscheid van wat je beperkt. Wat vind jij nu écht belangrijk in het leven? Bepaal je koers en aanvaard de consequenties van je keuzes. En vier vooral je succes, nu en in de toekomst.

Doel
Inzicht in wie je bent, wat je drijft, wat je wilt en wat juist niet: tijdens deze leiderschapsreis kom je in je kracht te staan en vind je de juiste balans vanuit (zelf)vertrouwen, onder begeleiding van een ervaren coach. Na deze reis ben je beter in staat bewuste keuzes te maken in het verlengde van je persoonlijke doelen. Jouw persoonlijk leiderschap als de sleutel voor je succes, resultaat en plezier, zowel zakelijk als privé.

“Alles wat je thuis laat, is meegenomen”

Binnen- en buitenwereld bijeen
We maken tijdens deze reizen kennis met een andere cultuur en gaan grensverleggende mentale en fysiek uitdagingen aan. Je leert de kracht van de natuur te (h)erkennen als de kracht in jezelf. Zo brengen we op deze reis de binnen- en de buitenwereld bij elkaar. Nieuwe uitzichten geven je nieuwe inzichten, kracht, inspiratie en energie. De opgedane kennis en ervaring worden daadwerkelijk verankerd, zodat ze een onlosmakelijk deel uitmaken van je werk, privé activiteiten en verdere leven.

“Reizen is naar jezelf kijken tegen een andere achtergrond”

Tegenkrachten omzetten in je voordeel
Oefeningen laten je ervaren hoe je gebruik kunt maken van de kracht van de elementen. Op dezelfde manier kun je in je dagelijks leven omgaan met tegenkrachten en hoe je deze weerstand om kan buigen in jouw voordeel. Een opponent is dan ineens geen tegenstander meer, maar een medestander, ofwel iets of iemand die je verder helpt.

Bevrijden van beperkende gedachten
Leer jezelf nog beter kennen, ken je mogelijkheden en onmogelijkheden en accepteer je beperkingen. Of werk eraan! Iedereen heeft in meer of mindere mate beperkende gedachten die je tegenhouden om je volle potentieel te benutten. Overtuigingen uit een verleden die al lang niet meer gelden, maar waar je nog wel aan vasthoudt: ‘Dat kan ik niet’, ‘Wie ben ik om…. Vaak ben je je daar niet eens van bewust, simpel omdat die gedachten al zo lang bij je zijn. Tijdens deze leiderschapsreis leer je niet alleen deze beperkende gedachten te herkennen, maar ook je er definitief van te bevrijden.

“Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je houden wat je tot nu toe altijd hebt gehad”

Direct inschrijven of vrijblijvend informatie, klik hier

Direct meer weten over één van onze leiderschapsreizen?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Project informatie

  • Datum 19 december 2014
  • Labels Leiderschapsreizen, Leiderschapsreizen, Portfolio, Referenties

Laat een reactie achter

Terug naar boven