WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Incentive reis Londen

The London life

Project omschrijving

Incentivereis naar Londen

Londen heeft echt alle ingrediënten voor een geslaagde incentivereis. In de meeste gevallen wordt er altijd gedacht aan verre bestemmingen, echter hippe en moderne steden zoals Berlijn, Copenhagen en Londen behoren tot de meest veelzijdige incentive bestemmingen die wij aanbieden.

Door een juiste combinatie van cultuur, activiteiten en ontspanning beleven de deelnemers deze metropool op een totaal unieke wijze die niet te vergelijken is met een eigen privé bezoek. Als initiatief nemer/ster kan je er dus verzekerd van zijn dat bij de deelnemers deze reis als een blijvende herinnering in hun geheugen achterblijft. Succes verzekerd dus!

Lees hier een van de enthousiaste referenties over Londen.

Groepsreis London, enjoy the London life

Direct meer weten betreffende een team incentivereis naar Londen?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Wat mag je niet missen bij een incentivereis naar Londen

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

  • Traditioneel maar toch een must see “ Changing of the guards” bij Buckingham Palace
  • Lunch in Covent Garden, waar je jezelf kunt vergapen aan de beste straat artiesten
  • Speakers corner in Hyde Park, vrijheid van meningsuiting, iedereen mag hier vrij spreken. Een waar spectakel voor de oren. Zondag is de beste dag!
  • Wervelende speedboot tocht op de rivier de Thames
  • Bezoek van een van de prachtige musicals. Voor iedereen is er wat wils!
  • Londen op grootte hoogte, bezoek de Londen Eye
  • Teambuilding en Londen oriëntatie met de high-tech Londen challenge met…(foto en referentie)
  • Shoppen; Harrods is een ware attractie
  • Londen by bike! Fietsen blijft de manier om een stad te verkennen! Nu wel extra opletten, ze fietsen hier aam de linker zijde van de straat

Wat biedt Londen je nog meer? Hieronder een korte opsomming van een aantal mogelijkheden;

Verkennen

Een leuke speurtocht te voet, met de fiets, met de zwarte taxi’s of per antieke dubbeldekker zorgt er altijd direct voor dat de deelnemers zich snel acclimatiseren in de stad en direct zich kunnen oriënteren wat weer ten goed komt aan de momenten dat ze wat vrije tijd krijgen. De historische en moderne architectuur rond het centrum is enorm de moeite waard.

Culinair

De culinaire invulling is veelzijdig! De deelnemers kunnen genieten van een Sunday roastbeef lunch in een lokale pub. Tevens mag een traditionele fish-and-chips lunch natuurlijk niet ontbreken. Er wordt geluncht en gedineerd in prachtige locaties zoals The Royal Opera House, The Butlers Warf, een lokale pub of aan boord van een antieke radarboot. Bij mooi weer lekker picknicken in Hyde Park of aan de rand van de Thames maken het programma compleet!

The London Eye

We brengen de deelnemers onder andere naar hartje stad waar een vlucht gemaakt wordt in de London Eye, het grootste reuzenrad ter wereld. Het uitzicht vanuit de capsules is adembenemend! Het gevaarte is maar liefst 135 meter hoog waardoor het uitzicht vanuit de capsules bij helder weer 7 graafschappen, 3 luchthavens, 13 voetbalstadions en 36 bruggen over de Theems telt.

Musical city

Je brengt een bezoek aan een van de prachtige theaters die deze stad rijk is. Afhankelijk van beschikbaarheid kun je kiezen uit bijvoorbeeld The Sound of Music, We will Rock You, The Lion King, Dirty Dancing en Mamma Mia. Een exclusief ontvangst in de theaters behoort tot de mogelijkheden.

Vrije tijd

In een goede incentive zit altijd een moment van vrije tijd opgenomen. De groep krijgt een dagkaart voor het openbaar vervoer. Ten slot van rekening hoort de beleving met het reizen met het openbaar vervoer, de underground en de stadsbussen tot een blijvende herinnering die niet mag ontbreken. Londen biedt talloze bezienswaardigheden die kunnen worden bezocht. Notting Hill, Portobello road, Leicester Square, The Tower, Covent Garden; zoveel wensen, zoveel mogelijkheden!

Londen…shoppen!

Londen biedt een zee van shop mogelijkheden. Van de unieke winkel ervaring in Harrods tot de antiek winkeltjes in Portobello road. Zelfs hier kunnen we je advies in geven!

Londen…The place to be! 
Zoals je kunt lezen zijn we erg enthousiast over deze bestemming. Het is een prachtige en bruisende stad die voor ieder wat wils biedt. Mocht je dus meer willen weten, eens van gedachten willen wisselen of concreet een offerte opvragen voor een groepsreis naar Londen, bel of mail ons dan direct.

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Concept programma 3-daagse groeps- en incentivereis Londen

Hieronder vind je een concept programma voor een team incentive naar Londen. Uiteraard kunnen we dit programma geheel naar wens samenstellen! Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Dag 1.

Met de Eurostar of per vliegtuig reis je af naar de wereldstad Londen. Bij aankomst wordt je bagage direct naar het hotel gebracht en vertrekken we naar het beroemde Trafalgar Square voor een smakelijke lokale brunch. In de middag ga je in teams van 5 personen op pad tijdens de High Tech Londen Treasure Hunt! Na dat de winnaar bekend is gemaakt is er nog wat tijd om op te frissen in het hotel, want in de avond staat een bezoek aan een van de bekende musicals gepland.

Dag 2.

London by bike! De beste manier om deze stad te ontdekken. De tocht leidt de groep langs de zuidkant van de Thames naar de Tower Bridge. De historische en moderne architectuur rond het centrum is enorm de moeite waard. Lekker even een Hollandse frisse neus halen in Londen! Hierna genieten van een heerlijke 2-gangen lunch (bijvoorbeeld fish-and-chips) in een lokale pub.

De middag is vrij te besteden, de gehele groep krijgt een dagkaart voor de metro. Londen biedt talloze bezienswaardigheden die kunnen worden bezocht zoals Leicester Square, The Tower en Covent Garden. In de avond een culinair 3-gangen diner op grote hoogte in het centrum van Londen, met een adembenemend uitzicht over de Thames rivier.

Dag 3.

Londen RIB-experience, een spectaculaire afsluiting van deze incentive. Eventueel te combineren met een bezoek aan de Londen Eye. Hierna nog een lunch in the Royal Opera House, dit prachtige gebouw behoort tot de meest toonaangevende operahuizen van de wereld. Na een heerlijke lunch vertrekken we per bus weer terug naar de luchthaven of naar het St. Pancras station toe.

Einde van een fantastische Londen incentive!

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Gerelateerde projecten

Terug naar boven