WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

San Francisco, USA

America’s favorite city!

Project omschrijving

Incentivereis naar San Francisco

San Francisco, niet voor niets America’s favorite city!

Tony Bennett zong het al: ‘I left my heart in San Francisco’ en iedere bezoeker aan deze populaire stad in Callifornie zal dit beamen. San Francisco heeft ondanks zijn enigszins bescheiden afmeting (de stad telt 850.000 inwoners) een fantastisch aanbod aan activiteiten en accommodaties voor uw succesvolle incentive programma.

De stad kwam in 1849 tot ontwikkeling nadat in de omgeving goud was ontdekt. Dit bracht avonturiers uit heel de wereld in korte tijd naar San Francisco waardoor het zich razendsnel ontwikkelde tot een cosmopliet centrum met een enorme varieteit aan restaurants, cafes, culturen en woonwijken.

Het centrum van de stad heeft een uitgebreid assortiment aan winkels, theaters en musea. Hier rijdt ook de wereldberoemde Cable Car over hoge heuvels met geweldig uitzicht. En of je nu wilt eten op een hip dakterras, of met uitzicht over de baai, of middenin de stad op loopafstand van het hotel, keuze is volop aanwezig.

Buiten dit winkelcentrum kunnen bezoekers genieten van de architectuur van de Victoriaanse huizen, de rust en ruimte in het Golden Gate Park of het toeristisch populaire Fisherman’s Wharf en Pier 39. Een bezoek aan Alcatraz is voor velen een ‘must’ en uiteraard mag een bezoek aan de Golden Gate brug niet op het programma ontbreken.

Iedere wijk heeft duidelijk zijn eigen karakter en sfeer, zoals het Italiaanse North Beach, het historische Chinatown, de Mexicaanse Mission, de homowijk Castro, de hippiewijk Haight Ashbury en het mondaine Marina district.

Maar ook in de nabije omgeving van San Francisco is enorm veel te zien en te doen: proef heerlijke wijnen in Napa Valley & Sonoma. Ga surfen of ziplinen in het gezellige studentenstadje Santa Cruz. Fiets over de Golden Gate brug naar chic Sausalito en pak de veerboot terug. Kom tot bezinning tijdens een bezoek aan Muir Woods met zijn 1000-jaar oude sequoie bomen en geniet van de prachtige vergezichten over de indrukwekkende kust en ocean. Breng een bezoek aan Stanford University en eet en hapje mee met de studenten.

Bekijk hieronder de film compilatie van onze laatste reis naar San Francisco en Silicon Valley>>

Kortom: San Francisco is een stad die nooit verveelt. De incentive bestemming in Amerika van het moment.

Direct meer weten over een incentivereis naar San Francisco?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Wat mag je zeker niet missen tijdens een incentivereis San Francisco

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

 • Fietsen over de Golden Gate brug naar Sausalito voor lunch en terug per veerboot naar San Francisco
 • Zeilen op een catamaran op de San Francisco Bay onder de Golden Gate Brug
 • Op een speurtocht met GPS met jouw team langs San Francisco bezienswaardigheden
 • Tai Chi les in Washington Square
 • Hiking Yoga sessie waarbij eerst gewandeld wordt naar een locatie met uitzicht voordat de yoga les begint.
 • Ping pongen in het zojuist geopende en zeer hippe SPIN, het restaurant/bar/club/gallerie en ping pong locatie opgezet door actrice Susan Sarandon. De ping pong tafel is een geliefd status symbool voor ieder tech start-up bedrijf dus meng je onder de techies!
 • Wandel langs de muurschilderingen van Balmy Alley gevolgd door een authentieke Mexicaanse maaltijd in de Mission wijk
 • Geniet van een heerlijk glas wijn in de wijngebieden van Napa Valley of Sonoma. San Francisco kent ook een aantal urban wineries zodat je bij tijdgebrek de stad niet perce hoeft te verlaten.
 • Kom oog in oog met de walvissen die langs de kust van Californie van Canada naar Mexico zwemmen.
 • Zip van de ene Redwood Tree naar de andere in de bossen bij Santa Cruz
 • Struin langs de stalletjes van de markt bij het veergebouw. Alle chefs van gerenommeerde restaurants doen hier op zaterdagochtend hun inkopen.

Incentivereis naar San Francisco

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Incentive programma San Francisco, USA

Hieronder vindt u een concept programma voor een incentive reis naar San Francisco. Graag verzorgen wij een programma volledig op uw wensen afgestemd. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Dag 1
Uw vlucht arriveert op San Francisco International Airport waar u wordt ontvangen door een Nederlandstalige gids die u naar uw hotel begeleidt. Direct na de incheck, gaan we te voet de stad in zodat we wakker en energiek blijven. Onderweg legt de gids uit waar de opstapplaats is voor de cable car, waar het beste geshopt kan worden en hoe de groep het best gebruik kan maken van de eventuele vrije tijd in het programma.

Het diner wordt vroeg geserveerd in een restaurant dicht bij het hotel. Dit kan varieren van een Burger Bar op Union Square, een hip restaurant met groot dakterras of een van de vele andere mogelijkheden. Vanwege het tijdsverschil van 9 uur, gaat de groep vroeg terug naar hotel.

Dag 2
We beginnen het programma meteen met een fietstocht over de Golden Gate brug; want dat is natuurlijk HET symbool van San Francisco dat iedereen gezien moet hebben. Er is keuze tussen een gewone of electrische fiets en na ongeveer 2 uur arriveert de groep in het pittoreske Sausalito. Hier kan genoten worden van een lunch, bijvoorbeeld bij Bar Bocce waar de gasten kunnen loungen op het terras of strandje of een spelletje bocce spelen, terwijl ze wachten op pizza’s en andere Italiaanse gerechten.

Na wat vrije tijd in Sausalito, pakt de groep de veerboot terug naar San Francisco waarbij ze een mooi uitzicht hebben over de skyline, de Golden Gate brug en de rots Alcatraz. Na de fietsen te hebben afgeleverd, rijdt de bus de groep terug naar het hotel voor wat vrije tijd.

Het diner wordt geserveerd in een restaurant in de omgeving van het hotel.

Dag 3
De Nederlandstalige gids ontmoet de groep in de lobby van het hotel voor een leuke wandeltocht naar het historische Chinatown en het gezellige (Italiaanse) North Beach. De gids vertelt over de geschiedenis van de Chinese bevolking in San Francisco maar ook over de vele interessante producten en winkels die we onderweg tegen komen. Aangekomen in North Beach is het tijd voor een kopje koffie in een van de authentieke cafes, voordat de groep zich begeeft naar Washington Square voor een Tai Chi les onder leiding van een lokale Chinese instructeur.

De lunch wordt gebruikt in het prive ‘museum’ van de Boudain Bakery, home of San Francisco Sourdough Bread. Dit zuurdeeg brood is een typisch lokaal product dat werd ontwikkeld door de Boudain family in de tijd van de goudzoekers.

Na de lunch lopen we naar Pier 33 voor de boot naar Alcatraz Island. Iedere bezoeker ontvangt een koptelefoon voor de audiotour langs de cellen waar criminelen als Al Capone, Machine Gun Kelly and Birdman jaren hebben doorgebracht.

Terug op de pier brengt de bus de groep naar het hotel om even uit te rusten en op te frissen. Als het schema het toelaat, bezoeken we vanavond een honkbalwedstrijd in San Francisco of Oakland, met een diner van hot dogs, hamburgers, ed.

Dag 4
We rijden vandaag met de bus over de Golden Gate brug voor een bezoek aan de enorme mammoetbomen, de Caliornia Redwoods. In Muir Woods loop je tussen de bomen waarvan vele meer dan 1000 jaar oud zijn.

We rijden verder noordwaarts naar het charmante wijnstadje Sonoma voor lunch en wijnproeven. Het stadje Sonoma is gebouwd rondom een groot plein met diverse winkeltjes, restaurants en ook de Mission San Francisco Solana, opgericht door een Mexicaanse pater in 1823. Na de lunch is er wat vrije tijd in Sonoma.

Eind van de middag komen we weer terug in San Francisco, waar we later op de avond zullen genieten van een heerlijk afscheidsdiner.

Dag 5
Laat in de ochtend verzamelt de groep zich in het hotel voor de transfer terug naar San Francisco International Airport.

Direct meer weten over een teamreis naar San Francisco?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Gerelateerde projecten

Terug naar boven