WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Incentivereis Sint Petersburg

From Russia with love

Project omschrijving

Incentivereis Sint-Petersburg

Sint-Petersburg als incentivebestemming. Deze stad is een waar openluchtmuseum en de culturele hoofdstad van Rusland. Met zijn 4,4 miljoen inwoners behoort St. Petrsburg tot de 4e grootste stad van Europa. (Moskou staat op nummer 1 met 11 miljoen inwoners)

Sint Peterburg werd in 1703 gesticht door tsaar Peter de Grote. Van begin af aan wilde hij het een stad maken vol pracht en praal. In 1721 verplaatste hij de Russische hoofdstad van Moskou naar Sint-Petersburg, waarmee het definitief de ‘stad van de tsaren’ werd. Peter de Grote liet zich inspireren door bouwkunst uit de Westerse wereld. Zo nam hij van Amsterdam het grachtenstelsel over.

Na de Russische revolutie werd Moskou weer de hoofdstad; Sint-Petersburg werd aanvankelijk omgedoopt in Petrograd en, na de dood van Lenin, in Leningrad. Sinds de val van de Sovjet-Unie heet de stad weer Sint-Petersburg.

Het is werkelijk een schitterende stad om enkele dagen met je team of zakelijke relaties in door te brengen: wereldberoemde musea en grootse architectuur. Verder is het moderne Sint-Petersburg een bijzonder levendige stad, dag en nacht.

Beleef Sint-Peterburg als incentive bestemming_ de stad van de Tsaren

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Gerelateerde projecten

Terug naar boven