WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Team incentive reis Chamonix

On top of Europe

Project omschrijving

Incentivereis naar Chamonix, Mont Blanc, Frankrijk

Chamonix, dat kleine, bedrijvige en gezellige oude alpendorp aan de voet van de Mont Blanc, verwelkomt al tweeënhalve eeuw vakantiegangers en avonturiers. Chamonix zien we bij WYT_Keep Exploring als het outdoor Mekka van Europa. Bovec in Slovenië komt in de buurt, echter in Chamonix is het allemaal net iets hoger, sneller en nog extremer.

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Voor een actieve en grensverleggende incentive reis is dit absoluut ‘the placet to be’. Wil je dus een keer met zakelijke relaties of het personeel letterlijk en figuurlijk verder gaan dan de Belgische Ardennen, Sauerland of de Vogezen, ga dan op incentivereis naar het France Chamonix.

Chamonix als Wintersport incentive bestemming

Chamonix Mont Blanc; een wintersportoord met een zeer rijke historie, gelegen op 1.035 meter boven de zeespiegel. De plaats voor bergsporters en –klimmers is tevens ook een van de oudste en meest originele wintersportbestemmingen van Europa. Voor een wintersport-team reis leent deze incentive bestemming zich dus ook zeer goed. Gelegen in tegenwoordig één van de grootste skigebieden ter wereld; Portes du Soleil, kan Chamonix zich beroepen op een niet te evenaren wintersportcultuur.

Allure van Monaco

Dit Centre Ville heeft de allure van Monaco en de gezelligheid van de bekende Oostenrijkse ski-oorden, met diverse gezellige restaurantjes en een goede traditionele Savoiaanse-keuken en de mogelijkheden om goed op stap te gaan met je collega’s.

Leef je sportief uit en kom tegelijkertijd volledig tot rust tijdens een incentivereis naar Chamonix Mont Blanc.

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Wat mag je niet missen bij een incentivereis naar Chamonix

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

  • Bedwing de gletsjer Mer de Glace en maak kennis met het ijsklimmen. De Mont Blanc, de hoogste berg van Europa, torent dominant boven Chamonix uit. Aan de noordzijde van deze berg vind je een gletsjer van zeven km lang en 200 m diep. Mer de Glace, wat Zee van IJs betekent, wordt deze gletsjer genoemd. De tandradbaan Montevers brengt je er naar toe.
  • Breng een bezoek aan Aiguille du Midi, op 3.842 meter hoogte en toast met je collega’s of beste relaties op de behaalde resultaten tijdens deze incentivereis. Aiguille du Midi is namelijk de hoogste top die te bereiken is met een cabinelift. Boven aangekomen vertrekt er ook een ski route van 20 km. Deze loopt over de Geant gletsjer én de Mer de Glace naar Montenvers.
  • Verblijf met je team in een berghut op grote hoogte of in een van de gezellige hotels die Chamonix kent.
  • Leef je uit op de besneeuwde hellingen, Chamonix, een wintersport bestemming bij uitstek.
  • Outdoor mekka pur sang; raften, canyoning, via ferrata, mountainbiken, klimmen en abseilen, bergwandelingen en nog veel meer.
  • Maak een helikopter vlucht rondom de top van de Mont Blanc.
  • Voor de echte durfal kan er volop ge-parament worden.
  • Geniet van de heerlijke Franse keukens in één van de gezellig restaurantjes.
  • Chamonix is vanuit Nederland goed bereikbaar per vliegtuig (vliegen op Genève, op 1 ½ uur vliegen van Amsterdam, Zwitserland) of per trein.

Chamonix Mt. Blanc; een gebied dat alleen omschreven kan worden met superlatieven! In één woord: adembenemend!

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Concept programma groeps- en incentivereis Chamonix

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Dag 1
Vlucht vanuit Amsterdam of Brussel naar Geneve. Bij aankomst vertrek je met de gereedstaande bus. De bus brengt je binnen anderhalf uur naar Chamonix. Ondertussen geniet je meer en meer van het steeds imposanter wordende landschap. Aankomst in het plaatsje Tornieux. Met sneeuwschoenen onder je gewone schoenen gebonden wandel je naar de berghut waar al een gezellige en unieke ambiance op je wacht. Hier geniet je met je team of relaties van een heerlijke Franse Fondue en een goed glas lokale wijn. Je overnacht in meerpersoons kamers in deze authentieke berghut op zo’n 2.600 meter hoogte. Bienvenue en France!

Dag 2
Deze ochtend geniet je van een stevig ontbijt. Je hebt het nodig vandaag! Na een korte wandeling krijgen jullie allemaal een sleetje en op hilarische wijze daal je verder af het dal in.
Hier staat de bus klaar die je nu pas echt naar het Chamonix brengt. Ontvangst en een heerlijke outdoor lunch bij het hotel. Deze middag vrij skiën of snowboarden. Voor de beginnelingen wordt er les verzorgt in skiën en snowboarden. Bij terugkomst in het hotel kan er een duik genomen worden in het zwembad of opgewarmd worden in de sauna. Aperitief aan de hotel bar en later die avond een diner in een van de gezellige restaurantjes die Chamonix rijk is.

Dag 3
Deze ochtend, op pad naar de gletsjer, Mer de Glace, voor een ‘once in a lifetime’ ervaring. Aaneengeschakeld in een maanlandschap van ijs. Met de tandradbaan Montevers naar het begin, of eigenlijk moet ik het eind zeggen, van de gletsjer. In verschillende groepjes en niveaus bedwing je met pickel, stijgijzers en speciale schoenen deze indrukwekkende gletsjer. Onderweg maak je kennis met de basisbeginselen van het ijsklimmen. Picknick lunch onderweg. Weer een ervaring rijker! Die avond lekker opfrissen in het hotel, diner in een sfeervol restaurant en de remmen los in het nachtleven van Chamonix.

Dag 4
Na het ontbijt ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Je kun vrij skiën, een ski tour met een gids ondernemen, off piste gaan met Valllee Blance, of Chamonix in gaan om te shoppen voor het thuisfront. Laatste avond in Chamonix en uit eten in het prachtige restaurant La Cabane. Dit restaurant is gelegen tussen Argentinië en Chamonix in.

Dag 5
Ontbijt en vertrek naar de luchthaven. Retour vlucht naar Amsterdam of Brussel.
Einde van een onvergetelijke incentivereis Chamonix.

Personeelsreis naar Chamonix, wat een wereld ervaring!

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Gerelateerde projecten

Terug naar boven