WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Van IJsland naar Barcelona binnen 48 uur…

Sales incentivereis Barcelona, 36 deelnemers

Project omschrijving

Van IJsland naar Barcelona binnen 48 uur

In een zin: “een incentivetraject met een lange aanloop en een flinke eindsprint.”

Iedereen had zich enorm verheugd op IJsland. Deze unieke bestemming, een bestemming waar je zelf zo niet één twee naar toe gaat, was voor iedereen zeer bijzonder.

Op het moment dat de vulkaanuitbarsting plaats vond veranderde de situatie per dag. Regelmatig hebben we toen intern overleg gehad met het management team en met Jeroen van de Kerkhof.

Met WYT werden de risico’s ingeschat en verschillende scenario’s besproken. Voor ons waren de veiligheidsaspecten van belang maar bovenal het bedrijfsrisico. Wat als we op IJsland kwamen vast te zitten?

Twee weken voorafgaande aan de reis hebben we besloten om het plan alsnog om te gooien. Samen met Jeroen zijn toen direct de alternatieven bekeken. Nog steeds met hetzelfde doel; er een onvergetelijke reis van te maken!WYT gaf meteen aan dat ze zo’n reis konden verzorgen in Barcelona. Deze stad heeft erg veel te bieden en stond bij ons ook nog op het wensenlijstje. Met spoed maar met veel aandacht is er toen een reis samengesteld en binnen 48 uur hadden we het in zijn geheel rond. Iedereen was erg blij met het feit dat er op deze korte termijn toch geschakeld kon worden en we met het hele team op pad konden gaan.

De trip naar Barcelona; Één komt nooit alleen zeggen ze wel eens. De weersomstandigheden in Barcelona waren namelijk de eerste dag slecht. De regen viel met bakken uit de hemel. Wie had dat nu gedacht bij zo’n stad in het zonnige Spanje. Ook toen weer heeft WYT snel geschakeld en is er veel van Jeroen gevraagd. Duidelijk was dat hij goede contacten had waar hij snel mee kon werken. Dit was zeer waardevol. Eigenlijk heeft niemand van de groep iets gemerkt van de veranderingen in het programma en dat er zoveel geregeld moest worden. Dit alles heeft geleid tot een hele leuke incentive. Iedereen heet de stad Barcelona anders beleefd dan ze dat normaal zelf zouden doen. De zeiltocht, de tapastour en de avond in de lounge club zorgden voor een echt VIP idee!Feit is dat onze jarenlange samenwerking met WYT_Incentives & Events resulteert in een zeer prettige samenwerking, waar snel in geschakeld wordt en er bekend is wat wij wel of niet wensen in een teamtrip. Al met al een bijzonder traject met als resultaat een super incentivetrip naar Barcelona. Dank!

Project informatie

  • Datum 22 juni 2013
  • Labels Incentive reizen, Referenties

Laat een reactie achter

Terug naar boven