WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Weekendje weg Tilburg

Uit in eigen stad, 39 deelnemers

Project omschrijving

Beste (A-)leden,

Wat was het een gaaf weekend in ons eigen stadje. Een groot compliment voor de commissie. Gaaf dat de uitdaging aangegaan is om in Tilburg een uiterst verassend programma neer te zetten. Alles was perfect geregeld: gezellige bejaarden, JK kunstwerk (bijlage), schermen met lokale malloot die voor de vrolijke noot zorgt, unieke eetlocatie, een fantastisch feest (er werd uitbundig gedanst), yoga in de ochtend, leuke wandeling met interessante weetjes en natuurlijk de high tea in dat kerkske met een optreden van echte wereldtopper.

Commissie, bedankt.En mochten jullie nog verhalen en of foto’s willen delen, dan slinger ze maar de mail op.

Grt.
Ralph

Dames en Heren,
Ik vond het geniaal!
Met vriendelijke groet,
Jozef K.

Idd super om deel uit te mogen maken van zo een leuke groep spontane ondernemende personen die dit soort top weekenden en events kunnen organiseren. Echt Geweldig.
Ps nu ga ik slapen de man met hamer komt net voorbij….
Met vriendelijke groet,
Tommy G.

Daar sluit ik me bij aan. Ondanks het feit dat de man met de hamer bij mij wat eerder voorbij kwam, was het een super weekend!
Dank aan de organisatie!!
Nicky

Dank allen! Voor jullie aanwezigheid, inzet en alle leuke en lieve reacties, mailtjes en app-jes..
Wij hebben genoten. Vanaf het moment dat voor ons de bestemming vaststond (en dat was vorig jaar in de bus naar Maastricht in de file al het idee) hebben we met erg veel voorpret het weekend voorbereid en uitgevoerd. Vooral de laatste weken waarin ik samen met Jeroen undercover door Tilburg ben gegaan waren hilarisch! Je zult je yoga-matjes afleveren op vrijdag en er loopt een kamerlid langs..ook de diverse keren onder het viaduct, in de skatehal, de kapel of in Koningsvoorde waren spannend…
Maar het is gelukt! Zowel de grap met bus naar bestemming de Blaak als het hele weekend. En daar zijn wij als commissie blij mee en dankbaar voor!
Nogmaals dank iedereen!
Veel groeten,
Geert

Laat een reactie achter

Terug naar boven