WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Succes vermenigvuldig je door het met elkaar te delen

Ook wat te vieren?

Successen moet je vieren!

Bij WYT_, bureau voor organisatie en inspiratie, vierde we in 2015 feest: Jeroen van de Kerkhof werkte toen tien jaar als zelfstandige in de incentivebranche. Dat was natuurlijk nooit gelukt zonder onze klanten. Deze mijlpaal was toen een mooi moment om u te bedanken. En nog steeds zijn wij dankbaar voor de klanten voor wie wij mogen werken!

Veel meer bedrijven vieren hun vijf-, tien-, twintig- of misschien wel vijfentwintig jarig bestaan. Of ze hebben een ander succes te vieren. Een succes dat u samen met uw medewerkers, klanten en partners hebt behaald. Toon uw waardering voor hen met bijvoorbeeld een spetterend feest of een inspirerend evenement met verrassende workshops en sprekers.

WYT_ heeft volop ideeën om uw succes te vieren, binnen uw budget en passend bij u en iedereen die heeft bijgedragen aan uw succes. Met een evenement dat meer is dan een feest: de basis voor het succes van de toekomst.

Vier uw succes! WYT_ helpt u er graag bij.
Wilt u weten hoe? Ik kom graag bij u langs voor een, uiteraard geheel vrijblijvende, kennismaking.

Direct meer weten:
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Voor uw jubileumreis, personeelsreis of zakelijke evenement geldt: alles kan. Maar het is wel fijn om een handvat te hebben. Een richtingwijzer.
Grasduin eens door een WYT_ ‘assortiment’ projecten die we al hebben uitgevoerd en laat je inspireren. Meer weten? Bel of mail ons dan, we kijken met plezier wat we voor u kunnen betekenen.

Terug naar boven