‘Switch off, to move on’

 
Ik zal er niet om liegen. De business van evenementen en incentives ligt door de Corona-crisis volledig op zijn gat. Zoals zoveel branches, krijgt ook de onze enorme klappen. Alle projecten voor de komende maanden zijn geannuleerd of worden verzet.

En toch willen we ons laten horen en zien. Want verbinden met collega’s of klanten is belangrijker dan ooit. Niet voor de business. Wel omdat we nu, weliswaar fysiek gescheiden van elkaar, samen toch meer verbonden zijn dan ooit. Die zin hebben we niet zelf bedacht. Ik hoorde hem in het prachtige filmpje van Visit Portugal: It’s time to stop.

Deze video toont alle mooie kanten van het reizen en ontdekken. Van het verbinden met jezelf, de ander en de natuur…. Ongeacht de bestemming. “It’s time to dream about those amazing days to come.” Daar sluiten we ons voor 100% bij aan. Voor die CoroNA tijd, wanneer we weer mogen en kunnen.

Nu is het moment om stil te staan. Letterlijk. Maar ook om figuurlijk veel meer stil te staan bij onze gezinnen en geliefden, thuis. Bij liefde. Bij wat er in de basis het meest toe doet: gezondheid, goed zorgen voor jezelf en elkaar.

De dagen van erop uitgaan komen weer terug. Weet dan dat wij voor je klaar staan. Met evenveel aandacht, liefde en enthousiasme als altijd. En met de lessen die deze periode van stilstand ons leert.

Graag tot dan. En voor nu: ‘Switch off, to move on’. Neem meteen even de tijd om te kijken naar dit bijzondere filmpje.

Jeroen van de Kerkhof
WYT Incentive travel & events

‘Switch off, to move on’

 

Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl