We mogen weer!

2015 zit er bijna op. Ons jubileumjaar blijkt het drukste WYT-jaar ooit. In de afgelopen tien jaar hebben we meer dan 300 bijzondere reizen en evenementen georganiseerd en de toekomst ziet er zonnig uit. Aan alle kanten merken we dat het vertrouwen in de economie weer toeneemt. Organisaties richten hun blik weer naar buiten en investeren in de markt, hun relaties en vooral in hun eigen mensen. We willen weer! En voor ons betekent elke reis: we mogen weer!

Bekijk hier een greep uit ons portfolio.
Lees hier wat klanten over ons te zeggen hebben.

Direct meer weten:

Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Nieuwe bestemmingen

We zien een aantal ‘upcoming destinations’: Europese bestemmingen zoals Valencia, Ibiza en het eiland Hvar in Kroatië, maar ook verder weg, zoals Israël, New York en Zuid Afrika zijn in trek. Met de winter in aantocht blijft Lapland een geweldige bestemming. Letterlijk on top of the world, waar het Noorderlicht zorgt voor extra magie en je ongekende ervaringen opdoet. Van een tocht met een ijsbreker tot een overnachting in een iglo. Een bestemming waar je misschien zelf niet zo snel aan denkt. Daarom doen wij dat juist wel.
Wist je dat GoLapland een product is van WYT. GoLapland is de incentive specialist voor Zweeds- en Fins Lapland. Bekijk hier de vernieuwde website.

Het draait om de inhoud

Verder denken en nieuwe mogelijkheden scheppen, daar krijgen we bij WYT een kick van. Dat hoeft niet per se in Lapland maar kan ook in Landgraaf. Sinds de intrede van de Werkkostenregeling is de inhoud van een reis belangrijker dan ooit. Er is meer vraag naar studiereizen, reizen gericht op persoonlijk leiderschap en ook reizen voor relaties en salesreizen doen het goed. Doelstellingen liggen bijvoorbeeld op de verschillende onderwerpen financieel (een beter bedrijfsresultaat), imago (populaire werkgever, hoge klanten tevredenheid, etc.), functioneren en organisatie ontwikkeling.

Vitaliteit

Het koesteren van menselijk ‘kapitaal’ en van goede relaties is fundamenteel voor bedrijven van de toekomst. Samenwerking, binnen en buiten bedrijven, wordt steeds belangrijker. vitaliteitsschijf-van-5Geef mensen de ruimte om ideeën te verkennen en te ontwikkelen en je merkt dat de energie begint te stromen. Onze vitaliteitsreizen brengen die energie in beweging en door de persoonlijke ontwikkeling die mensen tijdens een reis opdoen, kan dat vliegwiel ook in beweging blijven. Onderwerpen welke tijdens de reizen aan bod komen zijn; algemene gezondheid, vakkennis en vaardigheden, motivatie en betrokkenheid en een juiste werk-prive balans. We hanteren hierbij de vitaliteitsschijf en werken samen met het team van Vitalogisch. De specialist op het gebied van het vitaliseren van mens, team en organisatie.

Life changing

Binnen WYT is ons vliegwiel ook goed op gang en we werken aan allerlei vernieuwende reizen en programma’s, waardoor een reis van WYT niet alleen een ‘once in al lifetime experience’ is maar zelfs ‘life changing’.
Wees de verandering die je zelf wilt zien!

Oktober 2015,
Jeroen van de Kerkhof

Direct meer weten:

Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

We mogen weer!