WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Jeroen van de Kerkhof

Geboren globetrotter

WYT / WYT / Jeroen van de Kerkhof

Jeroen van de Kerkhof

Geboren globetrotter

De motor achter WYT_ .Legt zijn gasten in de watten. En laat hen tegelijk ontdekken hoe de mooiste dingen ontstaan door het verantwoord nemen van risico’s, tijd te nemen voor jezelf en de ander, met aandacht, in het nu. Dat is Jeroen van de Kerkhof. Professioneel globetrotter sinds 2001, met ruim 300 groeps- en teamreizen in zijn rugzak, die ook zijn eigen grenzen blijft verleggen. Dat leidde onder meer tot de oprichting van WYT_: je eigen weg bepalen en daarbij het pad effenen voor anderen. Met nieuwsgierigheid als constante drijfveer.

Het onbekende beminnen

“Ik heb het mooiste vak van de wereld. Het avontuur en het nieuwe hebben mij altijd getrokken. Nu de wereld minder nieuw is, telt het zoeken naar diepgang zwaarder. Was het vroeger heel stoer om in een helikopter te zitten, nu gaat het steeds meer ook om zingeving. Mensen coachen, als groep en als individu. Binnen WYT_ laten we hen zien wat er gebeurt als je durft los te laten en te vertrouwen. Hoe ouder ik word, hoe beter ik me de angsten van anderen kan voorstellen. En hoe meer je ziet dat door het nemen van risico’s vaak de mooiste dingen ontstaan. Uit de comfortzone stappen kost bloed, zweet en tranen, waardoor je kunt groeien.”

Keep Exploring in de praktijk

Zelf blijft Jeroen van de Kerkhof zich ook voortdurend ontwikkelen. Zo leerde hij gedurende een half jaar yoga van de echte Indiase meesters en leerde hij de NLP-techniek, die hij ook in zijn werk toepast, van o.a.‘grootmeesters’ Stephen Gilligan (Hero’s Journey) en Anthony Robbins. Neemt hij een gezelschap mee naar een expert op het gebied van management of persoonlijke ontwikkeling, dan is dat ook altijd een absolute ‘goeroe’ op dat gebied. Omdat alleen het beste goed genoeg is.

Kennismaken?

Bel Jeroen +31 (0)6 26532256!

Dit zeggen anderen over mij

Jeroen van de Kerkhof heeft het team van L’Oréal jarenlang (en nog steeds) van fantastisch georganiseerde reizen e/o city trips voorzien. De reizen beantwoordden altijd aan de vraag en zelfs veel meer. Hij heeft ons keer op keer zeer aangenaam verrast op verschillende niveau’s (accomodatie, events, challenges, restaurantkeuze, lokaties).

Ik denk dat het beste compliment dat je van een klant kan krijgen is dat de groep waarvoor je de reizen organiseert heel blij is dat het bedrijf wederom voor jou gekozen heeft. Dit is met jeroen elke keer weer het geval. Het team staat al te trappelen als ze weten dat Jeroen de organisatie van de nieuwe team trip voor zijn rekening neemt.

Keep up the good work!

Cathelijne C.
Vorig jaar als incentive met Jeroen van de Kerkhof meegeweest. Met een uitgebreide intake en goede voorstellen gekomen tot een perfect uitgebalanceerd programma. Wij waren super tevreden met het totale reisprogramma.
Twan van G.
Beter dan goed (geregeld)! Met enorm veel enthousiasme, gedrevenheid en inlevingsvermogen zet Jeroen van de Kerkhof zet de puntjes voor je op de i. Daarnaast is het ook nog eens erg gezellig om met Jeroen te mogen samenwerken.
Marjolein M.
Jeroen van de Kerkhof heeft de afgelopen 10 jaar vele evenementen en incentive-reizen voor ons verzorgd.
Hij laat je elke bestemming op een unieke, verrassende manier beleven, waardoor zelfs een korte trip voelt als een complete vakantie.

Jeroen is een enthousiaste, prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Van brainstormsessie tot uiteindelijke realisatie van het project: Jeroen denkt mee, is zeer betrokken en zorgt ervoor dat alles tot in de kleinste details geregeld is. Ook tijdens de reis stuurt hij snel en flexibel bij als dat noodzakelijk is. Zo was er in no-time een alternatief programma geregeld toen onze fietstocht in Barcelona letterlijk in het water viel. Top!

Marie-Louise S.

Jeroen van de Kerkhof

Initiator/owner

“Unleashing human potential through extraordinary motivational experiences”

Terug naar boven