Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
Ga mee op avontuur. Prikkel al je zintuigen!
incentive travel & business events

Over Wyt

Al meer dan twintig jaar is Wyt (spreek uit als Wijt) het toonaangevende bureau voor Incentive Travel en Business Events.

Hieronder van links naar rechts ons team: Daan, Sanne, Germaine, Eline, Jeroen en Esther. Daarnaast is Danielle (niet op de foto) in 2023 tot ons team toegetreden.

Welke reis heeft ons anders doen denken?

Welke reis heeft ons anders doen denken?

Wyt geeft een weidse blik op zintuigprikkelende belevenissen en ervaringen. Anders, dan anders. Met oog voor het moment. Lees, kijk en luister wat wij beleven.

Lees dat hier

Ervaring

De ontwikkelingen van de afgelopen jaren in de wereld, stelde Jeroen van de Kerkhof, oprichter van Wyt, voor een aantal relevante vragen.

 • Wat gebeurt er in de wereld?
 • Geldt ‘grenzen aan groei‘ ook voor incentive reizen, zakelijke evenementen of teamtrainingen?
 • Wat betekent dat dan?
 • Wie is verantwoordelijk?
 • Wie moet bijdragen?

Hoe kunnen we zoveel mogelijk mensen de wereld laten ervaren met oog voor haar kwetsbaarheid? Een eerste keer op een soek in Marrakesh is één grote prikkeling van geuren en kleuren van mijn zintuigen. De aurora borealis (Noorderlicht) is adembenemend zeker in combinatie met de miljoenen sterren. Hoe kan iedereen dit blijven beleven?

De jarenlange ervaring van Jeroen in deze branche in combinatie met al deze vragen en zijn drang om betekenisvol verandering te creëren heeft ervoor gezorgd dat Wyt op een andere manier naar de branche en het werk kijkt.

Waarom doen we wat doen?

Wij geloven dat een ander perspectief zorgt voor een duurzame mindset- of gedragsverandering bij organisatie, groep of individu. Soms klein, soms levensbepalend.

Een andere blik op de wereld
Een andere blik op de organisatie en haar doelen
Een andere blik op de ander
Een andere blik op jezelf
Een andere blik op het leven

Hoe doen we dit?

Wyt is met haar ruime kennis, ervaring, creativiteit en oog voor detail in groeps- en incentive reizen en events voor b-t-b, non-profit en overheid de ideale partner om vanuit de duurzame (reis)belevenis bij te dragen aan de zakelijke bedrijfsdoelen en/of individuele ontwikkelpunten van medewerkers. Wyt werkt resultaatgericht, denkt altijd na over hoe het anders kan. Duurzamer, in de juiste flow en in verbinding met de wereld, de natuur, de ander en jezelf.

Wytse Blik

Wyt geeft een weidse blik op zintuigprikkelende belevenissen en ervaringen. Anders, dan anders. Met oog voor het moment. Lees, kijk en luister wat wij beleven.

Klik hier

Het Wyt Belevingskompas

Aan de hand van het Belevingskompas© onderzoeken we samen de richting van de reis. Waar wilt u de nadruk op leggen? Deze richting is uitgangspunt voor het op maat gemaakte programma dat verrast en een nieuwe blik werpt op de mogelijkheden van uw reis.

Joy

Beleef plezier met elkaar. Stimuleer momenten van geluk en verwondering. 

Exploration

Ontdek een andere manier van kijken, denken, doen op jezelf, de wereld, de organisatie door nieuwe ervaringen op te doen.

Connection

Ervaar op een betekenisvolle manier de verbinding met jezelf, de ander en de wereld.

Pride

Versterk het gevoel van trots, kracht en veiligheid.

Impact

Lever een positieve bijdrage aan de organisatie, de maatschappij en de wereld.

Vitality

Voel je fit en vitaal op fysiek, sociaal, emotioneel, spiritueel en mentaal gebied.

Strategy

Voor een impactvolle bijdrage aan de organisatiedoelen en de beoogde strategie.

Met een topteam

Al die geweldige trips en events die wij onze klanten bieden, komen tot stand door dit geweldige team. Creatief, klantgericht en altijd paraat. Maak kennis met Jeroen, Eline, Danielle, Esther, Sanne, Germaine en Daan en lees wat hun onvergetelijke reis- of eventbelevenis is geweest.

Jeroen van de Kerkhof
Jeroen van de Kerkhof
Travel & event designer, CEO
“In verbinding met jezelf, elkaar en deze prachtige aardbol worden je ogen geopend.”
“Alles wat je thuislaat is meegenomen. En door je te ontdoen van al het moeten, ontmoet je jezelf. Om te kunnen versnellen moet je regelmatig vertragen.” En zo heb ik nog meer van deze uitspraken. De kracht van reizen is samen op pad gaan en nieuwe ervaringen opdoen. Dan voelen we dat we leven, wie we zijn of wie we willen zijn.

De drukte van het dagelijkse bestaan maakt ons soms blind hiervoor of maakt onze richting of doel onscherp. Wanneer je met elkaar nieuwe geuren, kleuren en ervaringen beleeft, worden je ogen geopend. Ik gun dit iedereen! Jezelf, het team waar je in werkt, het bedrijf waar je onderdeel van uitmaakt. Met als doel meer verbinding met jezelf, elkaar en deze prachtige aardbol.

Bel of mail me gerust: +31 (0)6 26532256 of jeroen@wyt.nl

Eline Hoefakker
Eline Hoefakker
Projectmanager incentives & events
“Andere mensen en omgevingen bieden nieuwe inzichten”

Mijn meest memorabele reiservaring is mijn solo reis naar Oslo, Noorwegen geweest. Ik heb hier zes maanden mogen wonen en het hele land kunnen ontdekken in die tijd. Tijdens deze reiservaring heb ik meerdere onvergetelijke momenten meegemaakt.

Zo ben ik op de meest afgelegen plekken gekomen waar je ‘all alone in the world’ was, heb ik enorm uitdagende hikes gedaan, waarbij ik niet wist hoever het nog zou zijn tot het einde en heb ik allemaal verschillende mensen mogen ontmoeten; mede reisgenoten, lokale bevolking en mensen vanuit de hele wereld die je onderweg tegenkwam. Ik heb mijzelf in deze periode overtroffen door solo op reis te gaan, ik heb plezier gehad en fantastische en unieke ervaringen mogen meemaken.

Ik ben er sindsdien dan ook van overtuigd dat het zijn in een andere omgeving met andere mensen, nieuwe inzichten geeft. Of deze omgeving de ontspannen sfeer in Kaapverdië of de frisse berglucht in Oostenrijk is. In een andere omgeving zijn, zorgt ervoor dat je uitzoomt, tot rust komt en ook even uitschakelt van het dagelijkse leven.

Daniëlle Michels
Daniëlle Michels
Projectmanager incentives & events
“Iemand anders blij maken is een van de makkelijkste manieren om zelf ook blij te worden“
Een reiservaring werkt verbindend door mensen een kans te geven nieuwe vriendschappen te sluiten, culturen te begrijpen en te waarderen en vooral door samen onvergetelijke herinneringen te creëren.

Hoe mooi zou het zijn als we dit in ons dagelijkse leven ook meer zouden doen, door eens wat vaker stil te staan. Open te staan voor nieuwe avonturen, maar vooral momenten te koesteren.

Want het maakt niet uit waar je bent en waar je naar kijkt, het gaat erom wat je ziet.

Esther van Loon
Esther van Loon
Projectmanager events
“Tijd met elkaar is rijkdom.”

Wat ik geleerd heb van mijn reizen naar bijvoorbeeld Suriname en Thailand: “Je bent zo rijk als je jezelf voelt.” Geen kasten vol kleding, maar iedere dag samen koken. Geen dure horloges, maar samen muziek maken rond een vuurtje.

In deze binnenlanden verkiezen ze tijd met elkaar boven het verzamelen van spullen. Deze vorm van rijkdom heb ik ook in mijn eigen leven geïmplementeerd en neem ik mee voor de rest van mijn leven.

Sanne Koks
Sanne Koks
Project & sales support
“Reizen is samen onvergetelijke herinneringen maken”

Mijn ouders hadden mij, mijn partner en twee kinderen uitgenodigd om met het gezin een cruise naar de Caribbean te maken, maar door Corona was de reis al twee jaar uitgesteld. Dit jaar kon de trip eindelijk doorgaan in de herfstvakantie.

Een perfecte timing, want precies die week waren mijn ouders ook 50 jaar getrouwd. Hoe bijzonder en extra feestelijk! Hoe cliché ‘herinneringen maken’ soms ook klinkt, het is echt voor ons allemaal een onvergetelijke reis geweest! We hebben zoveel mooie plekjes gezien en plezier gehad met elkaar. Om dit samen te beleven is echt iets om nooit meer te vergeten!

Bovendien was de periode voorafgaand aan de reis erg druk en intensief: een nieuw kantoor, een nieuwe samenwerking, een nieuwe collega. De week weg heeft me fysiek en mentaal tot rust gebracht, waardoor ik weer ruimte had om te beseffen hoe ik dingen wil doen en hoe ik het ondernemerschap zie.

Germaine Paulusse
Germaine Paulusse
Projectmanager incentives & events
“De transformatie van een groep tijdens een reis is life changing”

Hoe mooi, uniek en gaaf iedere bestemming of programma ook is, voor mij is de transformatie van een groep tijdens een incentive reis of event het aspect wat mij het meest bij blijft en voor mij het verschil maakt. 

Met stip bovenaan staat de incentive trip met Flatland, voorheen de Jongens van de Tekeningen naar Duitsland. De start up, opgericht door twee jonge gasten, was uitgegroeid naar een team van 25 medewerkers met alle verschillen en veranderingen van dien. Wij legden een parallel met het proces dat indianen van kind naar volwassenheid doorlopen. Tijdens de incentive onderging de groep letterlijk dit ontwikkelverhaal in het programma. De start speelde zich outdoor af in de Eifel en eindigde in het stadshart van Keulen. De reis naar volwassenheid zat vol lachen, huilen, boosheid, frustratie en oprecht geluk. De levensgrote totempaal bij Flatland op kantoor is nog altijd het trotse bewijs van deze life changing experience. Life changing voor hen, maar ook voor mij. Dus shift perspective, create change.

Daan Hendriksen
Daan Hendriksen
Stagiare BUAS
“Jíj maakt de reis!”

Ik hou veel van reizen en daarom is geen reis mij ook te gek. Noem een land en ik ga mee! Van backpacken, liften, roadtrippen met een bus of gewoon een lekkere zonvakantie. Dat maakt mij niets uit.

Elke trip heeft altijd één ding gemeen: De enige die je reis onvergetelijk kan maken, dat ben jezelf. Het maakt niet uit hoe je reist of naar welk land. Maak het leuk voor jezelf.

Jeroen van de Kerkhof

Geef ook inhoud aan uw bedrijfsreizen & evenementen

Laten we beginnen met een bakje koffie. Maak eenvoudig een afspraak via:

Onze partners

Partijen waar we veel mee samenwerken
 • Helly Hansen
 • We insure
 • Peak performance
 • AOW Empower Results
 • Vitalogisch
 • CLC-Vecta
 • Alliance Global assistance
 • VZR Garant