Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
incentive travel & business events

Goed verzekerd

Grenzen verleggen. Nieuwe gebieden ontdekken. Dat is prachtig natuurlijk. En als er iets gebeurt – risico’s zijn nooit helemaal uit te sluiten – biedt Wyt u en uw mensen de best mogelijke behandeling en verzekering.

Wyt heeft alles goed geregeld op dit gebied. Wat er te verzekeren valt, is goed verzekerd. We werken samen met de beste partners en zijn aangesloten bij de branchevereniging CLC-Vecta. Tevens is onze insolventie (financiel onvermogen) gedekt door middel van de garantieregeling VZR Garant.

We leven echter in een wereld waar we niet op alles invloed kunnen uitoefenen. Sommige zaken zijn overmacht. Zo kan bijvoorbeeld een staking van luchtverkeersleiders, piloten of ander grondpersoneel problemen veroorzaken. Slecht weer, een vulkaanuitbarsting of een andere calamiteit kan effect hebben op de reis en het verblijf. We willen u op de hoogte brengen dat dit risico er altijd is en in veel gevallen niet af te dekken valt.

Reis- en annuleringsverzekering
Op andere gebieden is er wel van alles mogelijk. Wyt biedt een ruime keuze om bepaalde risico’s af te dekken. Gebeurtenissen die voor kunnen komen zijn bijvoorbeeld: non-appearance, dus wanneer iemand niet op komt dagen, een defecte bus waardoor de vlucht niet gehaald wordt, een gestolen zonnebril, repatriëring. Een goede reis- en annuleringsverzekering biedt hiervoor de uitkomst. WYT werkt samen met Allianz voor de reisverzekering en Reassure voor de annuleringsverzekering.

Ruime aansprakelijkheidsverzekering
WYT beschikt als een van de weinige ondernemingen in de branche over een aansprakelijkheidsverzekering bij AON met een zeer ruime dekking.

Het zijn niet de eerste zaken waar u aan denkt bij een incentive reis. Het is echter wel zeer belangrijk om deze aspecten goed geregeld te hebben. Wyt adviseert en neemt het regelen hiervan uit handen, zodat u geen gedoe ondervindt, zorgeloos op reis kunt en kunt genieten van mooie momenten met elkaar.

Onze partners

Partijen waar we veel mee samenwerken