Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
Ontdek de magie van het betoverende Bergen
incentive travel & business events

Ontdek de magie van het betoverende Bergen

Een ultieme mix van natuurlijke schoonheid, avontuurlijke activiteiten of culturele verkenning.

Bergen, een stad die alles biedt voor een onvergetelijke incentivereis of jubileumreis. Deze Noorse parel betovert met schilderachtige fjorden, majestueuze bergen en een bruisende stadssfeer.

Ontdek waarom Bergen een bijzondere bestemming is voor jouw speciale reis.

De Pracht van Bergen Centrum

Begin je avontuur in Bergen Centrum, waar je wordt ondergedompeld in de Noorse cultuur. Verken de stad op een E-step en maak een stop in Bryggen, een UNESCO-werelderfgoed, of bezoek een van de vele musea.

Geniet samen van een culinaire ontdekkingsreis tijdens een foodtour en proef lokale specialiteiten en verse vis.

Van Fjord Tot Tafel – Een Magische Ervaring

Laat je betoveren door de schilderachtige fjorden terwijl je met een boot langs steile kliffen en watervallen vaart en laat de magie van de fjorden op u inwerken.

Ontdek het authentieke Noorse leven op een eiland en verblijf in een traditionele villa, waar je zelf verse vis kunt vangen voor het avondeten.

Avontuurlijke Bergen – Actie, Plezier en Natuur

Combineer sportieve activiteiten en plezier met het adembenemende landschap van Bergen. Maak een nostalgische treinreis door het prachtige berglandschap, daal af met een zip line, ga raften op de rivier of scheur met een rib speedboot over het water.

In de winter kun je skiën of Husky hondensleeën op pad gaan.

Dineren met Uitzicht – Hemels genieten

Bereik de top van mount Ulriken met de kabelbaan en sluit je incentivereis op culinaire wijze af. Bij het Skyskraperen panoramarestaurant is het uitzicht ronduit spectaculair. Je kijkt uit over de haven, de fjorden, de stad en de omliggende bergen.

Bergen en haar omgeving bieden een onvergetelijke reiservaring voor iedereen. Een ultieme mix van natuurlijke schoonheid, avontuurlijke activiteiten of culturele verkenning.

Laat ons bij team Wyt jouw jubileum of incentive reis naar deze magische stad plannen en ontdek zelf waarom Bergen een van de meest geliefde bestemmingen in Noorwegen is.

Danielle,

Team Wyt