Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
Vliegensvlug met de trein.
incentive travel & business events

Duurzaam

Maak bewuste keuzes

Duurzaamheid raakt de vlakken mens, milieu en economie. Om ervoor te zorgen dat volgende generaties ook kunnen genieten van de mooie plekken op onze aarde, moeten deze vlakken met elkaar in evenwicht zijn. We kunnen niet de hele wereld veranderen, maar samen met u wel een stukje van die wereld.

Duurzaamheidsdoelen

Centraal in onze aanpak staan de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Wyt heeft gekozen voor de SDG’s waar de organisatie daadwerkelijk invloed op heeft. Wyt werkt bijvoorbeeld met lokale partners om de lokale economie te stimuleren. En heeft samenwerkingen met leveranciers die goede werkomstandigheden creëren voor hun personeel. Ook realiseert Wyt tijdens reizen minder voedselverspilling en minder afval. Natuurlijk reist u met Wyt met een zo laag mogelijke CO2 voetafdruk. 100% CO2 neutraal is ook mogelijk.

Hoe doen we dat?

Wyt wil een andere blik op de reiswereld realiseren, samen met u. Dit doen we door:

  • Bewustzijn te creëren: waarom is het belangrijk om duurzame keuzes te maken?.
  • Duurzame keuzes te maken en zo de footprint van een project te verkleinen. Er zijn hele goede alternatieve manieren om waardering te tonen aan medewerkers, om klanten te fêteren of om te groeien als team.
  • Compensatie van de CO2-uitstoot: de overgebleven CO-2 uitstoot compenseert Wyt door het steunen van klimaatprojecten van partner Life Terra.
  • De impact van de reis langer te laten duren: door fun te koppelen aan inhoud en een langere ‘travel journey’ is de reis al meer duurzaam van zichzelf.

Wyt nodigt u uit om een gezamenlijke inspanning te leveren om uw reis direct meetbaar duurzamer te maken. We willen graag samen met u een stukje van de wereld positief veranderen.

Lees meer over hoe Wyt samen met u aan deze duurzame knoppen kan draaien voor optimale afstemming .

In de praktijk

Wat betekent dit voor reizen & events?