Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
incentive travel & business events

Een nieuwe blik op Wyt Incentive travel & business events

Een ander perspectief brengt een verandering teweeg in mindset of gedrag.

De wereld van nu vraagt om een andere manier van kijken en doen. Een ander perspectief brengt een verandering teweeg in mindset of gedrag. En dat heeft Wyt letterlijk ook zelf gedaan. Voor u ziet u de nieuwe Wyt. Met trots presenteert oprichter Jeroen van de Kerkhof u zijn verhaal en een nieuwe look and feel waarmee hij organisaties de ogen wil openen om op een andere manier te kijken naar personeelsreizen, teambuilding, jubileumfeesten en incentive reizen. Hoe? Door twee belangrijke vragen te stellen. Waarom wil je deze belevenis? En zou het ook anders, meer duurzaam kunnen?

15 maart 2020 stond de wereld in Nederland ineens stil. Wat eerst nog een ver-van-ons-bed-show leek, bleek ook in ons kleine, lage landje aan de Noordzee realiteit. Een pandemie zorgde ervoor dat we in de eerste lockdown belandden. Scholen dicht, horeca dicht, uitbreiding van het vliegverbod. Alles stond stil. Straten leeg. Huizen vol.

“Van tientallen vluchten en groepen per jaar, honderden tevreden en gelukkige mensen ging ik naar nul komma nul reisbewegingen. Na 15 jaar WYT, waar ik met zoveel passie, liefde en toewijding aan heb gewerkt, zag ik mijn bedrijf naar een denkbeeldige afgrond rollen. Een droom die uitspatte in 1000 stukjes”, vertelt Jeroen. “Gelukkig ben ik flexibel, zie ik kansen en neem ik besluiten”, vervolgt Jeroen. “WYT stond tijdelijk on-hold, ik ging als interimmer aan de slag en de raderen van mijn brein zijn gaan draaien.”

“Wat gebeurt er nu in de wereld? Hoe ziet de reisbranche er nu uit en waar moet het naar toe? Hoe kunnen organisaties hun medewerkers boeien en binden? Zorgen dat ze fit en vitaal blijven? En met trots en plezier aan het werk gaan? Het figuurlijke interbellum zorgde voor een stortvloed van vragen. En heeft ervoor gezorgd dat ik op een andere manier naar Wyt ben gaan kijken. Met dit verhaal als resultaat.”

Wyt heeft de afgelopen twintig jaar gemerkt dat als organisaties nadenken over hoe de ervaring niet alleen fun kan zijn, maar ook inhoud kan bieden, de reis meer oplevert. En in die zin dus waardevoller en meer duurzaam van zichzelf is. Duurzaamheid speelt sowieso een belangrijke rol in de visie van Wyt. Wyt denkt na over de belevenis zelf, maar ook over het vervoer, het eten en de samenwerking met lokale partners. Hoe kan de trip zo duurzaam mogelijk uitgevoerd worden?

“Door organisaties en mensen het andere perspectief te bieden kan ik elke dag in de spiegel kijken en weet ik, dat ik, in mijn business, op mijn manier een klein stukje van de wereld verander.”

Shift Perspective. Create Change.

We horen graag wat u ervan vindt. En zijn benieuwd hoe u invulling gaat geven aan uw volgende reis en eventwensen. Wij kijken er naar uit om met u mee te denken!