Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
De hele reis één groot hoogtepunt
incentive travel & business events

Ski incentive naar Saalbach Hinterglemm

We geloven dat activiteit echt verbind

TD Synnex stelt haar partners in staat om complete IT-oplossingen aan te bieden aan hun klanten, overal ter wereld. “We willen onze partners in hun kracht zetten om geweldige resultaten te bereiken met de nieuwste technologieën. En we geloven dat activiteit verbindt en versterkt. Dat bracht ons op het idee voor een incentive reis die sportieve inspanning, luxe ontspanning en plezierig netwerken combineert. Om zo, in samenwerking met onze vendoren, de partners echt te bedanken voor de omzetgroei die zij hebben gerealiseerd. Dat is zeker gelukt én voor herhaling vatbaar.”

Evenement
Incentive reis
Locatie
Saalbach Hinterglemm, Oostenrijk
Groepsgrootte
70
Aantal dagen
3

Ontspanning, vermaak en verbinden

“Intern hadden we al de plannen uitgewerkt voor een incentive vanuit al onze business units samen om onze partners uit te dagen tot een extra stap naar meer omzet. We zaten in de uitwerking toen iemand ons wees op WYT. Samen kwamen we tot deze Go Xtreme reis. Een driedaagse ski-reis naar Saalbach Hinterglemm, een plaats die met 270 km aaneengesloten piste in de top 3 van grootste skigebieden van Oostenrijk staat.”

“We hebben er inmiddels twee edities van Go Xtreme opzitten, de laatste keer helemaal georganiseerd met WYT. We hebben volledig vertrouwen in Jeroen en Eline. Ze ontzorgen ons echt en we vullen elkaar heel goed aan. Daardoor kunnen we als organisatie zelf ook voluit genieten en meedoen. Als er iets is, dan wordt het ter plekke opgelost, echt super. De hele reis was dan ook een groot hoogtepunt. Dankzij een strakke planning stond ‘s morgens bij aankomst in het hotel het ontbijt al klaar en was er voldoende tijd voor onze presentatie. Tijdens het ontbijt kregen de deelnemers uitleg en een envelop met onder andere hun kamersleutel en skipas. En twee uur na aankomst stonden ze al op de piste of bij de ski-les. Iedereen kon kiezen om individueel te gaan skiën of snowboarden of aan om aan te sluiten bij een groep, van beginners tot gevorderden.”

Na een dag lang actief in de buitenlucht wachtte uiteraard een après-ski met happy hour en een uitgebreid diner. Het resort met spa bood bovendien alle mogelijkheden om ’s avonds helemaal te ontspannen en de vermoeide spieren wat te verwennen. Na een paar dagen extreem genieten van de bergen, de sneeuw en het goede leven, konden alle deelnemers aan het einde van dag drie in de bus stappen die hen weer naar huis bracht. “Zo hebben we echt het maximale uit de beschikbare tijd gehaald: ontspanning, vermaak en netwerken en verbinden, met andere partners, onze vendoren en onze eigen organisatie.”

“De reacties na afloop waren heel goed. Mensen hebben echt genoten. Als we nu deelnemers tegenkomen, dan hebben ze het er nog steeds over. En het levert ook zakelijk aan alle kanten goede resultaten op. Naast de stap extra voor meer omzet, zien we ook een kruisbestuiving tussen de verschillende business units. In de week na het event stonden meteen allerlei afspraken gepland bij partners met business units waar ze nog geen zaken mee deden. Daar zit een grote meerwaarde. Voor een volgende keer – waar we nu al stiekem naar kijken – willen we ook vooraf in kaart brengen wie met wie in contact wil komen. Dat regelen we dan. Een mooie gelegenheid om de hele organisatie te leren kennen. En om de business ook na de reis een extra boost te geven.”

“De reacties na afloop waren heel goed. Mensen hebben echt genoten. Als we nu deelnemers tegenkomen, dan hebben ze het er nog steeds over."

- TD SYNNEX -