Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
Incentive in eigen land
incentive travel & business events

Uit in eigen land!

Weer eens ‘wad’ anders

Voor ons dit jaar geen Marokko, IJsland of Lapland. Maar wel prachtige samenwerkingen met andere bedrijven en met het opzetten van nieuwe initiatieven.

We nemen u graag mee in ons huidige aanbod. De wereld ontdekken, maar dan in eigen land of op het gebied van team- of medewerkers bevlogenheid en vitaliteit. Plezier maken met collega’s en klanten maar dan nu online of op een andere passende manier om toch met elkaar te verbinden.

Incentive in eigen land

Uit in eigen land? Dat kan corona-proof! Heerlijk samen met een selecte groep collega’s of zakelijke relaties de buitenlucht in om met elkaar weer de verbinding op te zoeken.

Het strand is een uitstekende locatie om met collega’s uit te waaien en een frisse neus te halen. Veel ruimte, heerlijke zon, wind en natuurlijk een prachtige omgeving. Wij hebben onderstaand de mogelijkheden voor incentives in eigen land op een rijtje gezet. Uiteraard stellen wij graag een op maat gemaakt programma samen op basis van uw wensen.

Mogelijke bestemmingen in Nederland

 • Uw eigen bedrijventerrein. Ja, dat kan!
 • Onze tip: bestemming Waddeneilanden
 • Uitwaaien aan de Zeeuwse kust
 • Het heuvelachtige en bourgondische Zuid-Limburg
 • Het hippe Rotterdam
 • Daarnaast net over de grens: Sauerland, Ardennen en de Vogezen

Toch naar het buitenland? Zoek de rust en ruimte op

Zoek samen met uw team of klanten de rust en ruimte op in de natuur. Denk bijvoorbeeld aan een van de volgende bestemmingen:

 • Slovenië, met prachtige natuur en veel contrasten
 • Dichtbij in het mooie Sauerland, op slechts 3 uur afstand
 • De Belgische Ardennen of Franse Vogezen
 • Of Scandinavië, het magische Fins of Zweeds Lapland in de wintermaanden
Husky Safari door GoLapland
Husky Safari door GoLapland

Online Event

Even totaal iets anders: onze online alternatieven. Met een educatief, versterkend of entertainment/fun karakter. Waar heeft het bedrijf/de medewerker nu behoefte aan? Sociale verbinding is een hot topic. Online verbinden, bijpraten en plezier maken met elkaar. Ja dat kan!

Combineer een digitaal company spel (subquiz, bingo, borrelmoment) met een leuk thuispakket. Succes en plezier gegarandeerd voor iedereen. Eventueel is het mogelijk om gebruik te maken van een professionele studio, volledig in eigen stijl. WYT Incentive Travel + Events verzorgt voor u een op maat programma met de juiste techniek, boodschap en snackpakket.

Het online Sinterklaas bedrijfsfestijn

2020 is een bijzonder jaar. Ook voor het Sinterklaasfeest dat er weer aankomt. Vanwege de coronamaatrdegelen zullen Sint en zijn Pieten de kinderen niet op een traditionele manier kunnen bezoeken.

WYT Incentive Travel + Events heeft hier echter een geweldig alternatief voor: het online Sinterklaasfeest. Een online Sinterklaasshow die op maat voor ieder bedrijf wordt gemaakt. De kinderen kijken in de veilige thuisomgeving, via een online verbinding, naar de Sinterklaasshow die live wordt uitgezonden vanuit onze studio. En juist dit online live karakter maakt deze show uniek! Dit online Sinterklaasfeest staat bol van interactie en hilarische momenten! Het is een speciale Sinterklaasshow voor bedrijven om niet snel te vergeten.

Inclusief:

 • Toesturen van cadeaus naar alle deelnemers thuis
 • Verzorgen van lekkernijen, chocoladeletters, pepernoten etc.
 • Eventueel een select aantal gasten fysiek op locatie aanwezig
 • Liveshow in een professionele studio, programma nader te bepalen
 • Een interactieve verhaallijn waarbij de medewerkers en kinderen thuis intensief bij de Sinterklaasshow worden betrokken.

Een fit, bevlogen en betrokken team

WYT Incentive Travel + Events is partner van Vitalogisch. Vitalogisch helpt individuen, teams & organisaties met maatwerk oplossingen voor uitdagingen op het gebied van vitaliteitsmanagement en duurzame inzetbaarheid.

Op dit moment bieden wij verschillende soorten inspirerende (online) webinars, masterclasses en trainingen aan o.a. op het gebied van: Fit & Vitaal (thuis)werken, Back2office reboarding, Hybride leidinggeven, Wat je eet ben je zelf, Werk & privébalans, Vitaquiz of LifeStyleQuiz.

Online training fit & vitaal (thuis)werken

De Corona-tijd heeft ervoor gezorgd dat u misschien wat minder tijd en aandacht had voor uw vitaliteit. Uw eet- en beweegpatroon zijn veranderd doordat u meer thuis was, de sportscholen dicht waren en u veel achter een beeldscherm zat. U was druk met uw werk en uw gezin en sociale contacten waren minimaal.

Dat doet wat met uw vitaliteit. Hoe blijft u fit en vitaal? In onze workshop gaan we aan de slag met alle onderdelen om uw vitaliteit een boost te geven: waarom investeren in je gezondheid, de zin en onzin van stress en beweegtips voor thuis en op het werk.

Om een online training een extra impuls te geven kan er een pakket samengesteld worden. Dit pakket, voorzien van een heldere en sterke boodschap, zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedere medewerker en heeft een inspirerend en motiverend effect. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de vitaliteit.

Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223

Mail met WYT_: explore@wyt.nl