Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
Een onbekende cultuur, nieuwe smaken en geuren...
incentive travel & business events

Uitersten verbinden in een andere wereld

Verbinding in een andere cultuur

Marokko; een onbekende cultuur, nieuwe smaken en geuren, een ander klimaat: binnen drie uur kun je naar een heel andere wereld reizen. Reizen naar Marokko, Lapland, Israël of Jordanië staan alleen al door de locatie garant voor change perspective. In combinatie met een programma waarbij je met andere ogen naar buiten en naar binnen kijkt, levert dit een reis van uitersten op.

Evenement
Jubileumreis / team incentive
Locatie
Marokko
Groepsgrootte
75
Aantal dagen
4

Zo ging Wyt voor een jubileumreis van een IT company met 75 gasten drie dagen naar Marrakesh in Marokko. Zij sliepen in een tentenkamp én in een 5-sterren hotel. Overdag reden ze met Landcruisers vanuit de woestijn naar het midden- tot hoog in het Atlasgebergte, bezochten de souks, de Medina en het bruisende nachtleven van Marrakesh.

De reactie: “GEWELDIG, wij hebben genoten en krijgen hele mooie complimenten uit de organisatie. Jullie hebben het vloeiend laten verlopen, complete ontzorging. Dank je wel voor alles!”

GEWELDIG, wij hebben genoten en krijgen hele mooie complimenten uit de organisatie. Jullie hebben het vloeiend laten verlopen, complete ontzorging. Dank je wel voor alles!

- -