Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
Er is weinig voor nodig om samen de mooiste herinneringen te maken.
incentive travel & business events

Verbinding

Aandacht voor het hier en nu

Wyt stimuleert verbinding met jezelf, met anderen, de natuur en alle mooie creaties van de wereld. Onze planeet is te mooi om niet bewust te beleven. De natuur geeft antwoord op vragen en plaatst het dagelijkse leven in een ander perspectief.

Verbinding met de natuur

Onze planeet is te mooi om niet bewust te beleven. De natuur geeft antwoord op vragen en plaatst het dagelijkse leven in een ander perspectief

Verbinding met de wereld

Andere culturen, een ander klimaat – van ijskoud tot zinderende hitte, andere manieren van eten: ook cultuur biedt een manier om anders te kijken. Om nieuwe manieren van leven te ontdekken en waardering voor verschillen te krijgen. Ook die verbinding neem je mee naar huis. Tot lang na de reis.

Verbinding met de ander

Collega’s en klanten zijn mensen met dromen, wensen en ambities. Door samen te reizen ontstaat een nieuw gezamenlijk verhaal. Door uit je comfortzone te komen, leer je elkaar kennen op een andere manier. Je maakt echt contact, ziet elkaars verschillen en overeenkomsten en krijgt een diepere connectie. Je verplaatst je in de ander, helpt elkaar. Je ziet elkaars sterktes en zwaktes. Het zien en erkennen van het perspectief van de ander zorgt voor groei in de relatie en de samenwerking. Voor meer vertrouwen en waardering. Ook als je weer thuis aan het werk bent. 

Verbinding met jezelf

En ondertussen verleg je ook zelf grenzen, doe je dingen die je misschien nooit voor mogelijk hebt gehouden. En leer je jezelf op een andere manier kennen. Je groeit. Daardoor kom je van een Wyt-reis terug als een (net iets) ander mens.

In de praktijk

Wat betekent dit voor reizen & events?