Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
We zijn drie dagen lang echt ontzorgd, alles was tot in de puntjes geregeld.
incentive travel & business events

Verwenreis met inhoud naar Valencia

Bekroning op twintig jaar BouwQ

Bouwwerken veiliger, kwalitatief beter en duurzamer maken, dat is het dagelijks werk van BouwQ uit het Brabantse Son. Al twintig jaar zijn de technici en controleurs van dit onafhankelijk bouwinspectiebureau de kwaliteitspartner voor aannemers en ontwikkelaars van grote infrastructurele werken en utiliteits- en woningbouw in Nederland en België. Om deze mijlpaal te vieren koos het bedrijf voor een driedaagse reis met alle medewerkers naar Valencia. En ja, daar werd ook met een beroepsoog gekeken naar de technische kwaliteit van de bouwwerken. De technische kwaliteit van de door Wyt georganiseerde reis kreeg in elk geval een perfecte beoordeling.

Evenement
Jubileumreis
Locatie
Valencia
Groepsgrootte
28 personen
Aantal dagen
3 dagen

“Als expert komen we veel bij klanten en daar hoorden we over goede ervaringen met Wyt. Zowel als het gaat om de zakelijke aspecten als om een echt verwenmoment voor de medewerkers. Valencia is een stad die historie combineert met moderne bouwwerken. We wilden deze drie dagen de stad echt zien en op een bijzondere manier beleven. Dat is zeker gelukt. De reis bestond uit bijzondere activiteiten afgewisseld met ontspanning, culinaire verwennerij en een speciale verrassing aan het eind.”

Proost!
Bij een jubileumfeest hoort een toost. Bij aankomst stond dan ook meteen een rondleiding door een lokale wijngaard met heerlijke wijnproeverij in het buitengebied van Valencia op het programma. Een mooi moment om met elkaar te proosten op BouwQ en op de toekomst. Voor een ‘helicopterview’ op die toekomst was ‘s avonds een rooftop diner in de binnenstad gepland.

Exclusieve rondleiding door Valenciaanse architecten
De dag erna was het tijd voor een inhoudelijk inspirerende teamactiviteit: een op maat gemaakte e-step tour onder begeleiding van lokale Spaanse architecten. Naast een unieke kijk op de architectuur van Valencia, was er ook een exclusieve rondleiding in het Operagebouw met de architecten en een gids van de Opera. “Voor iedereen was dit bijzonder, maar de techneuten keken toch ook naar de constructies, brandveiligheid en akoestiek.”

Duik in zee of in het nachtleven

’s Middags was een keuzemoment ingebouwd: wie wilde kon naar het strand voor een workshop suppen en of kajakken. Anderen gingen Valencia in om met een gids het historisch centrum te bezoeken. ‘s Avonds kwam iedereen naar het strand voor het diner aan de bruisende boulevard. Wie wilde bleef na het eten nog voor een duik in het nachtleven. Als gezamenlijke afsluiting stond de volgende dag een catamaran-tocht gepland, waar iedereen naar wens kon chillen, zwemmen of meedoen aan de spontane karaoke.

Verwenreis met inhoud
“Het was een prachtige verwenreis met ook veel inhoud op ons vakgebied. We zijn drie dagen lang echt ontzorgd, alles was tot in de puntjes geregeld. De begeleiding van Wyt en van lokale partners was super. Eline van Wyt hoorde echt bij de groep. Iedereen was enthousiast en er is eigenlijk niets wat we een andere keer anders zouden willen. Overal was aan gedacht. Maar dat waren we al gewend vanuit het voortraject. Met kerst had iedereen al een groen koffertje gekregen met daarin de ‘save the date’ en give aways zoals zonnebrand, als hint voor de bestemming.. En voor het vertrek kreeg iedereen een BouwQ koffer, -petje en -kofferlabels. Zelfs de menukaartjes in de verschillende restaurants en de vlag op de catamaran waren in BouwQ stijl, voor een extra reisbeleving.”

“Voor iedereen was dit bijzonder, maar de techneuten keken toch ook naar de constructies, brandveiligheid en akoestiek.”

- -