Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
Een onvergetelijke ervaring in IJsland.
incentive travel & business events

Incentive reis met Canon naar IJsland

Een uitzonderlijke reis
Met de jaarlijkse Canon Synergie Expedition wil Canon Imaging Supplies alle Canon-sales mensen uit de Benelux stimuleren om de best mogelijke prestatie neer te zetten. De vijftien mensen die het best presteren krijgen als beloning een ultieme ervaring aangeboden. Dit jaar was dat een uitzonderlijke reis naar IJsland voor uitzonderlijke mensen.
Evenement
Incentive reis
Locatie
IJsland
Groepsgrootte
15
Aantal dagen
4

Eén grote verrassing

“De groep die meegaat wordt echt in het zonnetje gezet en in de watten gelegd, als beloning voor hun inspanningen bij het verkopen van een productgroep naast de primaire producten waar ze voor verantwoordelijk zijn. Het doel is om de mensen echt het gevoel te geven: jullie zijn de winnaars, jullie inzet wordt gezien en beloond. Dat vraagt om een reis waarop je dingen doet die je normaal niet doet, met gave restaurants en echt bijzondere activiteiten. Een reis waar mensen bij willen zijn. Al eerder waren er incentive reizen naar Lapland, ook vanwege een grote papierfabriek daar. De reis heeft namelijk ook een educatief karakter om mensen mee te nemen in de ontwikkelingen in de papiermarkt en het productieproces. Dit jaar werd er gekozen voor IJsland.

“De locatie hebben we heel lang geheimgehouden. De Synergy Expedition loopt van 1 januari tot 31 december. In de tweede helft van het jaar hebben we regelmatig de tussenstanden gedeeld en teasers gestuurd om de actie levend te houden. In de tweede week van januari zijn de winnaars en formeel ook de locatie bekend gemaakt.” En in maart vertrok het gezelschap van Amsterdam naar Reykjavik.

“De opdracht aan WYT was: verras ons. En dat is meer dan goed gelukt. De reis was een groot hoogtepunt door de mooie opbouw. Natuur, actie, luxe en heel basic, die uitersten gaven een extra dynamiek. De ene nacht sliepen we in een luxe viersterrenhotel met hot tubs, de volgende nacht op een slaapzaal in een berghut. Als je eerst twee uur via een rivier en bergen wandelt naar een hele afgelegen plek, dan is dat een echt bijzondere ervaring, als onderdeel van het totale programma.”

“In de opbouw met het laten aansluiten van verschillende locaties en activiteiten - van onder andere walvissen spotten tot een tocht door unieke lavatunnels en een bezoek aan indrukwekkende watervallen - maakt WYT echt het verschil ten opzichte van zelf doen. Zelfs als je al vaker op een sneeuwscooter hebt gezeten, maakt deze setting het toch echt anders.”

“WYT nam ons alles uit handen en ontzorgde ons volledig, zodat wij ons op onze doelen konden richten. Zeker als je naar een nieuwe locatie gaat is het fijn als je er geen omkijken naar hebt. Jeroen is een echte gastheer die alles van a tot z verzorgt en regelt. Hij geeft je het gevoel dat alles onder controle is. Dat zorgt voor rust. Daardoor konden we als organisatie ook zelf genieten van IJsland.”

“Canon doet veel met incentives, maar deze was behoorlijk next level. Na terugkeer kregen we heel dankbare reacties. Iedereen wat enthousiast. Daardoor is de nieuwe actie nog meer gaan leven. We hebben net de evaluatie gehad en al voorzichtig wat ideeën uitgesproken voor een volgende reis. Zodat we mensen blijven verrassen en samen echt het maximale uit re reis halen.”

Ook met je team of beste klanten op incentivereis naar IJsland? Neem dan direct contact met ons op.

De opdracht aan WYT was: verras ons. En dat is meer dan goed gelukt. De reis was een groot hoogtepunt door de mooie opbouw. Natuur, actie, luxe en heel basic, die uitersten gaven een extra dynamiek.
- Canon -