Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
incentive travel & business events

Overgeven aan de flow en genieten

Teamincentive Kroatie; Split, Hvar en Trogir

“We kwamen uit coronatijd en iedereen was de online borrels na twee jaar meer dan zat. Het was de hoogste tijd om weer iets gezelligs te doen en medewerkers bij elkaar te brengen. Om de banden tussen nieuwe en oude collega’s te versterken en de onderlinge betrokkenheid te vergroten. Dit was voor ons de eerste keer dat we met het kantoor op zo'n verre reis gingen. Een fantastische ervaring. En juist omdat we dit voor het eerst deden, was het fijn dat we konden vertrouwen op WYT.”

“We wilden iedereen de kans geven om mee te gaan, ook stagiaires en werkstudenten. En tegelijk wilden we niemand verplichten om mee te gaan. We gingen vooraf uit van veertig mensen, maar het werden er 69. Iedereen wilde mee. Mede door het enthousiasmerende voortraject door WYT, waarbij onder andere een op maat safe-the-date ansichtkaart werd ingezet en DKT-zonnebrillen werden uitgedeeld.”

Evenement
Incentivereis / Teambuilding
Locatie
Kroatie; Split, Hvar en Trogir
Groepsgrootte
72
Aantal dagen
3

Eigen charter

“Werkelijk alles was tot in de puntjes verzorgd. Zelfs toen de luchtvaartmaatschappij ineens de heenvlucht cancelde. Dat zorgde even voor stress, maar uiteindelijk waren we beter af. Jeroen straalde uit: ‘Dit ga ik regelen’. En dat was ook zo. Met een eigen charter kwamen we toch op het juiste moment aan. Zodra we instapten, viel alles van ons af. We konden ons echt overgeven aan de flow en genieten.”

Teambuilding op en top

In drie dagen deed het gezelschap drie bestemmingen in Kroatië aan. In Split was er bij aankomst een City Explore en een City game. De dag erop werd er met speedboten naar het eiland Hvar gevaren. Daar kon iedereen meedoen met een oude Beetle-tour. De afsluiting in Trogir bestond uit een farewell lunch na een avond samen stappen. “Teambuilding op en top. Het was intensief, maar overal waar we kwamen was alles perfect geregeld, tot en met de dieetwensen. Jeroen en Eline zorgden voor vertrek uit elke locatie dat alle bagage werd ingeleverd en op de nieuwe locatie al klaar stond.”

Nieuwe sollicitanten

“Het was heel prettig schakelen zowel in het voortraject als tijdens en na de reis. Iedereen vond het onvoorstelbaar, de verwachtingen zijn echt overtroffen. Enkele mensen konden niet mee, maar zij hebben veel meegekregen van de sfeer toen we de film vertoonden op de nieuwjaarsreceptie.” Mooie bijvangst: ook om nieuwe mensen aan te trekken, is zo’n reis een aanrader: “Het leverde meteen een nieuwe sollicitant op.”

Werkelijk alles was tot in de puntjes verzorgd. We konden ons echt overgeven aan de flow en genieten.

- DKT Notarissen -