Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
We leven in het nu, met oog voor de toekomst
incentive travel & business events

We leven in het nu, met oog voor de toekomst

Jublieumreis naar Lissabon en managementmeeting in Rotterdam

Dit ICT-bedrijf schakelde WYT in 2022 maar liefst twee keer in. Een keer voor een jubileumreis met het hele bedrijf naar Lissabon. En een tweede keer voor een tweedaagse managementmeeting in Rotterdam. Beide keren letterlijk en figuurlijk van hoog niveau en op woelige wateren.

“Voor ons vijftienjarig bestaan waren we al met WYT naar Ibiza geweest. Voor ons twintigjarig bestaan wilden we dat in 2020 overtreffen, maar covid gooide roet in het eten. Dat hebben we in 2022 ruimschoots goed gemaakt met een reis naar Lissabon. WYT zorgde bij vertrek voor festivalbandjes, een programmaboekje en kofferlabels, alles in stijl van de reis. Daardoor kregen we meteen weer het typische WYT-gevoel: we worden deze dagen helemaal in de watten gelegd. De maanden ervoor waren we het verhaal al aan het laden met teasers en een eigen logo dat overal zichtbaar was, tot op de waterfles.”

Evenement
Incentivereis / Teambuilding
Locatie
Lissabon, Portugal
Groepsgrootte
60
Aantal dagen
3

‘Onze mensen waren lyrisch’

“We vonden het belangrijk om na covid weer nieuwe verbindingen te leggen. Om samen unieke momenten te beleven en herinneringen te creëren. Voor sommige nieuwe medewerkers was dit zelfs een eerste echte kennismaking met het bedrijf. En wat voor één. Met een speedboattrip, een elektrische tuktuk-rally waarbij de groep werd gemixt en opdrachten moest uitvoeren, een walking dinner, straattheater en ‘s avonds naar de club, was het echte bourgondische verwenreis. WYT is een kei in het creëren van een echte flow van momenten. Nooit met haast, wel heel prettig. Onze mensen waren lyrisch over het weekend. En bij terugkomst merkten we dat mensen echt dichter bij elkaar stonden. Ondanks het feit dat op de terugweg de vlucht gecanceld bleek en we samen alle zeilen hebben bijgezet om de reis goed te laten eindigen.”

Van Euromast naar Wikkelboat

“Voor de managementmeeting op vrijdag en zaterdag in Rotterdam waren we al bezig om restaurants en hotels te regelen, maar halverwege nam WYT het stokje over. Dat zorgde voor een surplus op onze eigen ideeën. Jeroen en Eline wisten ons echt positief te verrassen. Bijvoorbeeld met een vergadering op de WikkelBoat, op het water. Fijn als iemand met kennis, ervaring en oog voor detail het overneemt. Daardoor hadden we als directie ook ons hoofd en handen vrij om zelf deel te nemen aan de teambuilding, om inspiratie op te doen en plannen te maken. Zo was er tijdens de trainingsdag op vrijdag in de Euromast een geweldige spreker. Over de ontvangst van de spreker, de inrichting van de ruimte en de praktische zaken hoefden wij zelf niet over na te denken. Dat maakt het waardevol. En al vanaf het begin voelden we: wat fijn dat we helemaal zijn ontzorgd. Het uitbesteden van projectmanagement had echt meerwaarde. Nog los van het feit dat we de beste coquilles van het jaar hebben gegeten.”

Duurzaam en circulair

“Onze eigen Rotterdammer Bart bracht elementen in als een bezoek aan de Kaapse Brouwers. WYT staat open voor zo’n co-creatie en past die in de flow in. Ze lossen dingen al op voordat je weet dat er iets is. En er is aandacht voor onze wens om duurzaam en circulair te werken. Bijvoorbeeld met de elektrische tuktuks in Lissabon, maar ook door bomen te planten als CO2-compensatie en met de plannen voor een eigen WYT-klantenbos. We leven in het nu, met oog voor de toekomst. Daarom kijken we nu al naar een reis voor ons 25-jarig jubileum.”

Je denkt ergens aan en het blijkt al geregeld.

- -