Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
Actie met fun in de Laplandse natuur.
incentive travel & business events

Flow vanaf de eerste minuut bij aankomst in Lapland

Elk moment biedt een nieuwe beleving

Bij Wyt creëren we vanaf het eerste moment een flow waarin elk moment een nieuwe beleving biedt.

Stel je eens voor. Je vertrekt om 18.00 uur uit Nederland en komt in het donker aan op een luchthaven in Lapland. Ter plekke krijg je een thermo-overall, snowboots, wanten en helm - in de juiste maat – en een sneeuwscooter en verdwijn je samen in de nacht op weg naar de plek van de eerste overnachting. Daar hangt al een zalm boven het vuur en je bagage staat netjes klaar. Na het eten geniet je in de houtgestookte hottub van het noorderlicht. Hoezo is een reisdag een verloren dag?

Evenement
EMEA sales meeting
Locatie
Levi, Fins Lapland
Groepsgrootte
14
Aantal dagen
4

Een dergelijk programma hebben we ook opgezet voor een internationaal opererend bedrijf die graag het nuttige met het aangename wilde combineren. En waarbij de deelnemers in één stuk door de reis hebben ervaren. De actie met fun in de Laplandse natuur startte direct. En in de ochtend kon de inhoudelijke EMEA salesmeeting plaats vinden, waarna in de middag Lapland verder ontdekt kon worden.

De reactie: “In one word: WONDERFUL! The environment of Kittila, the activities (husky and scooter safari, ice fishing, ice restaurant) were beautiful and exciting. Big applause for the organization, all went very smoothly from beginning to end. This was a superb way to combine our quarterly management meeting with Nordic pleasures. Highly recommendable.”

In one word: WONDERFUL! Big applause for the organization, all went very smoothly from beginning to end. Highly recommendable.

- -