Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
Bekend terrein bekijken met een nieuwe blik.
incentive travel & business events

Teamweekend van Tilburg naar IJmuiden

Verrassend duurzaam

Bekend terrein bekijken met een nieuwe blik. Ook een reis dichtbij huis is met Wyt verrassend, verbindend, in flow en met duurzaam resultaat. Wijnproeven in Zuid-Limburg, zeilen op het IJsselmeer, de Veluwe met andere ogen bekijken, wat anders op het Wad: met een minimale ecologische footprint bouw je aan duurzame relaties, binnen en buiten de organisatie.

First Impressions Audiovisueel uit Tilburg legde ca. 130 kilometer af om met 92 collega’s een onvergetelijk weekend te beleven. Met een programma dat, zoals ze zelf zeggen: “perfect in elkaar zat met alle benodigde ingrediënten. Teambuilding, lol, sport, feest, lekker eten, verbinding en leren.”

Evenement
Teamweekend
Locatie
IJmuiden, Forteiland
Groepsgrootte
86
Aantal dagen
2

Verrassen en variatie

Met de bus vertrokken de deelnemers uit Tilburg, zonder te weten wat de bestemming van hun reis was. De deelnemers stapten uit op een plek waar de ferry naar Harwich vertrok, maar daar hoefden zij niet in te stappen. Het schip waar zij op gingen, voer naar het forteiland IJmuiden. Na een leuke introductie zijn de teams aan de gang gegaan met diverse teamopdrachten die te maken hadden met deze bijzondere, historische locatie. Na afloop voer de boot weer naar een nabij gelegen jachthaven en pal voor het hotel kon iedereen uitstappen. De bbq en feestavond met afterparty op de rootop van het hotel zorgden voor de kleine oogjes in de ochtend. Gelukkig boden de door ieder persoonlijk te kiezen activiteit, zoals bootcamp in de duinen, yoga op het strand of een bunkerwandeling voor de rustige opstart.

“We werden totaal ‘ontzorgd’, in de voorbereiding en tijdens het weekend zelf. Het team van Wyt is scherp, gedetailleerd, ontzettend vriendelijk, kijkt vooruit, is constant overal aanwezig en loopt steeds drie stappen voor. Hij denkt werkelijk aan alles! Op een zachte manier neemt hij leiding en kun je er volledig op vertrouwen dat het goed komt. Met veel creativiteit en een enorm invoelend vermogen weet hij snel wat bij jouw organisatie past en wat er toegevoegd moet worden om extra dimensie en lading te geven aan een reis. En heel belangrijk: een duurzaam programma maken waarin 92 verschillende mensen zich kunnen vinden en van genieten! Superknap hoe hij allerlei opties binnen een bepaald moment creëert waardoor er voor ‘ieder wat wils’ ontstaat. We zijn dankbaar voor de enorm fijne en vruchtbare samenwerking. Het was een knaller in de breedste zin van het woord.”

We werden totaal ‘ontzorgd’, in de voorbereiding en tijdens het weekend zelf. Het team van Wyt is scherp, gedetailleerd, ontzettend vriendelijk, kijkt vooruit, is constant overal aanwezig en loopt steeds drie stappen voor.

- First Impressions Audiovisueel -