WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Natasa Volcanjk

WYT_gids op het gebied van medicinale en giftige planten

WYT / WYT / WYT team / Natasa Volcanjk

Natasa Volcanjk

Gids op het gebied van medicinale en giftige planten

Terug naar WYT_Leiderschapsreizen

“Ervaar de schoonheid en de helende kracht van de natuur”Natasa Volcanjk

Natasa Volcanjk
Geboren in Trbovlje, 1981

Astma verdween

Lang geleden vluchtte een klein meisje uit een oud mijnstadje in het oosten van Slovenië om haar leven te beginnen in Bovec. Ze kon haar ogen niet geloven toen ze eenmaal de schoonheid mocht aanschouwen van de valei tussen de bergen. Hardlopen door de zuivere berglucht zorgde ervoor dat haar astma verdween. Al skieend door de zon, de hellingen van Kanin af, kreeg ze de vitamines binnen die ze voorheen miste.

Helende krachten van planten

Uiteindelijk is ze een studie farmacie gaan volgen in Ljubljana. Omdat ze niet zo geinteresseerd was in de industrie en de chemie focuste Natasa zich op de helende krachten van planten. Voor haar afstuderen maakte ze een interpretatief natuurpad van zowel medicinale als giftige planten in haar thuishaven Bovec. Om foto’s te kunnen maken, kocht ze een tweedehandse camera met een macro-lens….en het leek zowaar alsof ze een hele nieuwe wereld ontdekte. Met een nieuwe kijk op de wereld werd ze verliefd op de kleurrijke insecten die te vinden waren op prachtige bloemen.

Actief in Bovec

Natasa kayakt, skiet, en klimt, met name in de laatste jaren. Ze houdt erg van reizen. Ze werkt nu in de Natasa Volcanjkapotheek in Bovec en begeleid mensen door de natuur of ze hangt ze in de touwen….wees gerust…alleen om te genieten van het klimmen!

Terug naar WYT_Leiderschapsreizen

Direct meer weten over één van onze leiderschapsreizen?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Kennismaken?

We staan je graag te woord +31 (0)13 8000223!

Terug naar boven