Copyright 2024 Wyt incentive travel & business events
Elke onvergetelijke reis en ieder succesvol event begint bij een voortraject met voorpret voor de deelnemers
incentive travel & business events

Een jaar met een gouden randje

Een terugblik op 2023 en een vooruitzicht op 2024

Terugblikken horen bij het einde van een jaar. Net als goede voornemens bij een nieuw jaar. Bij Wyt doen we daar graag aan mee. Want 2023 was voor ons een jaar waarop we met heel veel plezier terugblikken én we staan al helemaal in de startblokken voor 2024 (en daarna).

Afgelopen jaar stond in het teken van veel (uitgestelde) jubilea. Van een eerste lustrum tot het vieren van het 150-jarig bestaan. We begonnen met een exclusieve reis naar Lapland voor 80 deelnemers. Een groep die groot genoeg was voor een eigen charter. En we gingen vaker richting de poolcirkel. Zoals naar IJsland, het land van vuur en ijs, waar we onder andere voet zetten op verse Vulkanische gronden.

Barbie & Ken

Aan de andere kant richting de evenaar was Marokko favoriet. Met reden: op drie uur vliegen gaat een nieuwe wereld voor je open met een bijzondere cultuur, een heerlijk klimaat en een smaakvolle keuken. Zonnig Valencia blijft verrassen, hoe vaak we er ook komen. Bijvoorbeeld tijdens een echte beloningsreis vol belevingen in en rond deze stad. Ook mochten we mensen trakteren op een verrassende kennismaking met Kroatië in Kevers. En we gingen op (sneeuw)avontuur in Oostenrijk (Saalbach) en het Franse Chamonix.

Laten we ook zeker de reizen in ons eigen mooie land niet vergeten. Van een management development programma in Zeeland tot een meerdaagse jaarvergadering op de Veluwe met een heuse Barbie & Ken-feestavond. Dan was er ook nog een supervette teamincentive en relatiemarketing event in Rotterdam, waarbij we meezeilden met een driemaster tijdens de Wereld Haven Dagen. En wat houden we van het Bourgondische Zuid-Limburg en de altijd gezellige Belgische steden als Oostende, Gent of Brugge (oké, dat is net over de landsgrenzen, maar nog altijd heel dichtbij).

Dank! 

Met elke reis en ieder event realiseren we ons hoe bevoorrecht we zijn dat we dit werk mogen doen. Daarom: dank aan al onze klanten voor het vertrouwen. Fantastisch ook om te merken dat 100% van alle klanten na een eerste reis terugkomt. Successen zijn er om te vieren en daar dragen we als Wyt graag op allerlei manieren aan bij. Samen met onze onmisbare (lokale) parters en leveranciers.


Om alle reizen en events met de vertrouwde Wyt-aanpak van aandacht, flow en resultaat te kunnen waarmaken, is ons team ook nog steeds aan het groeien. Naast onze topper Eline Hoefakker is sinds september het team versterkt door Danielle Michels. Met hotelschool als achtergrond en ruime ervaring in de horecawereld en internationale handel een waardevolle aanvulling. Stagiaire Babet bracht de buyers journey verder in kaart en stagiair Niek, gaf een impuls aan het verder structureren van Wyt met de benodigde protocollen en documenten. 

En we blijven ook als team ons ontwikkelen. Zo zijn we allemaal weer officieel BHV- en EHBO-gecertificeerd. Want veiligheid en juist kunnen handelen in nood of bij kleine ongelukken is in ons vak onmisbaar.

Wat ook onmisbaar blijft, is een optimale voorbereiding. Elke onvergetelijke reis en ieder succesvol (business) event begint bij een voortraject met voorpret voor de deelnemers. Achter de schermen is die voorbereiding de basis voor die echte Wyt-flow tijdens de reis.

Nu zaadjes planten = straks genieten

Maar… er is nog een reden om op tijd te beginnen met plannen en regelen. En die heeft alles te maken met capaciteit en beschikbaarheid. In dit post-corona tijdperk zijn mensen weer in het kwadraat gaan reizen. En dat betekent dat accommodaties – juist ook in Nederland en België - ruim van tevoren moeten worden vastgelegd. 

Vandaar dat we bijvoorbeeld nu al bezig zijn met reizen en business events voor 2025. Heb je dus iets te vieren in 2024 of 2025? Voorkom teleurstellingen en begin op tijd. We denken graag van a tot z mee en ontzorgen volledig.

Voor nu wensen we je fantastische feestdagen en een goed begin van 2024. Laten we daar samen een onvergetelijk prachtig jaar van maken. Alvast proost!

Jeroen van de Kerkhof

Namens Team Wyt

P.S. Blijf op de hoogte, wordt geïnspireerd of droom gewoon lekker weg bij prachtige reisbeelden. Volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief via support@wyt.nl