How to win the WAR for TALENT!

Steeds meer mensen reizen met steeds meer gemak de wereld rond. Hierbij komt kijken dat het voor bedrijven een steeds grotere uitdaging wordt om hun beste werknemers te behouden. Dit is waarom incentives en evenementen een steeds belangrijkere tool aan het worden zijn voor elke HR-professional. Waar we 10 jaar geleden het noodzakelijk zagen om teambuilding activiteiten te hebben, zo zien we het hedendaags als must-have om incentivereizen aan te bieden.

Minder begaande wegen

De klassieke bestemmingen raken steeds minder in trek. Mensen willen liever naar bestemmingen waar niet iedereen al is geweest en waar er nog veel te onderzoeken en beleven valt. Daarnaast zijn wij bij WYT de programma’s van bestaande bestemmingen totaal gaan veranderen. Hierdoor hebben wij unieke reizen weten samen te stellen naar bijvoorbeeld Lapland, IJsland en Marokko. Maar ook een Barcelona, Berlijn en Londen zijn weer aantrekkelijk. Wij zorgen dat je op plaatsen komt waar geen toerist komt of verblijft. Waar je weer contact maakt met de echte local, de gebruiken en authentieke keuken.

Veiligheid voorop

Als je 30 van je meest waardevolle teamleden op een incentive reis stuurt, wil je er zeker van zijn dat iedereen gezond en wel weer thuis komt. Veiligheid op de plaats van bestemming staat daarom hoog in het vaandel en is bepalend tijdens het kiezen van een bestemming. Rustige, meer afgelegen locaties waar niet te veel mensen samen zijn, hebben in deze tijden daarom ook de voorkeur.

Paradijs op korte afstand

Het is natuurlijk nooit leuk om lange tijd in de bus of auto te moeten zitten. Daarom zoeken wij bij WYT naar bestemmingen die met een korte reistijd te bereiken zijn, en die een grote variëteit bieden aan landschappen en mogelijke activiteiten. Bestemmingen waar de natuur divers is, waar er goede verbindingen zijn en waar genoeg te zien en beleven is, staan nu dus hoog op de lijst van de meeste van onze klanten.

Activiteiten die emoties losmaken

Omdat mensen gewend zijn aan culinaire, culturele en adrenaline-opwekkende hoogstandjes, zoeken wij naar manieren om de belevenis uitzonderlijk en onvergetelijk te maken. Mensen kunnen zich altijd nog goed herinneren hoe ze zich ergens voelden, maar vergeten al snel wat ze er eigenlijk gedaan hebben.

Ongebruikelijke locaties en alternatieve accommodaties

Het aanbod aan hotels en accommodaties blijft enorm en representeert het grootste gedeelte binnen de incentive wereld. Tegelijkertijd zien we de vraag naar alternatieve locaties en accommodaties groeien. Cliënten willen bijvoorbeeld liever een afgelegen accommodatie, een dorpje met een rijke geschiedenis, of locaties die dicht in verbinding staan met de natuur. Zo verzorgen wij met GoLapland unieke ervaringen en verblijven we bijvoorbeeld achtereenvolgens in het ijshotel, een wilderness hut en als laatste in een dorpje waar de groep weer verbinding maakt met de ‘beschaafde wereld’.

Het bewijs

Het is het verhaal van het kip of het ei. Wat is er het eerste? Het bedrijf dat succesvol is of het bedrijf dat zijn medewerkers echt op waarde waardeert en social- en beloningevents organiseert.
Lees hier de reacties van de bedrijven welke je voorgingen.

Ook met je hele afdeling op incentivereis?

Wil je meer weten betreffende de mogelijkheden voor een (team) incentivereis, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl