Copyright 2023 Wyt incentive travel & business events
incentive travel & business events

IJsland incentive specialist

IJsland is een top incentive bestemming! Dit kan ik op basis van meerdere incentive-, groeps- en personeelsreizen en uit eigen ervaring aan u bevestigen. De klanten die met WYT_Keep Exploring naar IJsland zijn geweest, hebben alleen maar lovende reacties. Verder behoort IJsland bij mij persoonlijk (en mijn gezin) tot één van de top drie bestemmingen wereldwijd.

Lees hier de referentie van een sales incentivereis met 50 personen naar IJsland.

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Waarom IJsland

Het land leent zich uitstekend voor een incentivereis, dealerreis of groepsreis. Echter met je vriendin, vrouw/man en/of kinderen is het ook een echte aanrader. Voor een lekker lang weekend of een vakantie verblijf voor meerdere weken. IJsland biedt je tal van mogelijkheden. Zo kun je perfect kamperen, overnachten in houten blokhutten, een Bed & Breakfast nemen of een nacht doorbrengen in de meest luxe en hippe hotels die ik ken. Want ja, die IJslanders hebben nog eens echt gevoel voor design en stijl. Om nog maar over het heerlijke eten niet te spreken. Alles vers en van eigen bodem, land of zee. IJsland heeft het! Een combinatie van dit alles in de vorm van een rondreis zorgt dat je IJsland helemaal optimaal kunt ervaren in zijn ware beste vorm.

Het Klimaat in IJsland

En het klimaat in IJsland is altijd goed, tenminste wanneer je jezelf houdt aan de volgende regel; ‘There is no such thing as bad weather, only bad clothing’. Wanneer mensen aan mij vragen, wat is de beste reistijd om naar IJsland te gaan, antwoord ik dat het niet uitmaakt. Ieder moment van het jaar is IJsland prachtig. Of het nu in de winter, het voorjaar of de zomer is. Ieder seizoen brengt iets moois met zich mee.

Bezienswaardigheden

IJsland biedt voor iedereen wat wils. De natuur, het activiteiten aanbod, de culinaire keuken, het nachtleven, genoegen ingredienten voor een geslaagde incentivereis. Tip: blijf vooral niet te lang in Reykjavik maar trek vooral het binnenland in.

Lees hier meer over de mogelijkheden van een groeps- of incentivereis naar IJsland.

Ben de IJsland incentive specialist

Voor de meeste incentive reizen naar IJsland of andere bestemmingen gaan we bij WYT_Keep Exploring op inspectiereis. Aangezien je dan pas echt weet hoe het zit. Wat de onderlinge afstanden en reistijden zijn, wat er op een website gezegd wordt waar is, wat de juiste combinatie van activiteiten en opbouw in een programma is, wat wel en niet realiseerbaar en/ of veilig is. Wees de IJsland specialist door alles zelf te ervaren. Afgelopen maart zijn voor een aantal incentive- en groepsreizen naar IJsland op inspectie geweest.

Direct meer weten, bel ons dan gerust. Wij delen graag in ons enthousiasme. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 013 8000223 of stuur een mail.